Zonguldak şampiyonu Fener Anadolu Lisesi, grup müsabakalarına iyi bir başlangıç yaptı

AYAĞINIZA SAĞLIK GENÇLER

Fener Anadolu Lisesi, Okullar arası Genç Erkekler Türkiye Futbol Şampiyonası grup müsabakalarına galibiyetle başladı. İlk sınavını Samsun Atakum Anadolu Lisesi karşısında veren temsilcimiz, rakibini 3-1 mağlup etti.

***********

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Gençler Türkiye Futbol Şampiyonası grup müsabakaları start aldı. Artvin(Arhavi), Çanakkale(Eceabat), Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Karaman, Kastamonu, Siirt ve Yozgat olmak üzere 9 ayrı grup merkezinde eş zamanlı olarak başlayan grup müsabakalarında Zonguldak’ı Fener Anadolu Lisesi temsil ediyor.

Zonguldak şampiyonu olarak katıldığı Türkiye Şampiyonası’na grup müsabakalarından başlayan Fener Anadolu Lisesi, Kastamonu Grup Merkezi’nde mücadele ediyor. İddialı olarak gittiği organizasyonun ilk maçına çıkan temsilcimiz Samsun Atakum Anadolu Lisesi ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Fener Anadolu Lisesi , rakibi Samsun Atakum Anadolu Lisesini 3-1 yenerek grup müsabakalarına galibiyetle başladı.Fener Anadolu Lisesine galibiyeti Furkan, Çağatay ve Semih’in kendi kalesine attığı goller getirdi. Samsun Atakum'un tek golünü ise Gökay kaydetti.

RAKİP SAKARYA

Türkiye Şampiyonası’na  galibiyetle başlayan Fener Anadolu Lisesi, grup birinciliği adına bugün kritik bir müsabakaya çıkacak. Gençler, Sakarya Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile kozlarını paylaşacak. Mücadele  12 Ocak Cumartesi (Bugün) saat 16.00’da başlayacak.

 

Emre Can BAYRAM

 Fener Anadolu Lisesi grubun ilk maçında Samsun Atakum Anadolu Lisesini 3-1 yenerek, şampiyonaya galibiyetle başladı.