Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor teknik adamı Barış Şeref, doğru dürüst çim idman sahası olmadığı için tam anlamında futbolcuların idman yapamadıklarını dile getirdi. 
Özellikle Fener Sentetik sahasının tam bir cinayet olduğunu ifade eden Şeref, "Burada hoplama, zıplama çalışması yaptıramazsın. Normalde antrenmanımızı 90 dakika yapmamız gerekiyor. 60. Dakikada çocuklar belim ağrıdı gibi söylentilere başlıyorlar ve haklılar" ifadelerine yer verdi.  

TAM ANLAMIYLA ÇALIŞMA YAPAMIYORUZ

Fener Sentetik sahasının tam bir cinayet olduğunu ve çim idman sahası olmadığı için tam anlamıyla çalışamadıklarını belirten Şeref, "Fener sentetik saha cinayet bir saha. Burada hoplama, zıplama çalışması yaptıramazsın. Normalde antrenmanımızı 90 dakika yapmamız gerekiyor. 60. Dakikada çocuklar belim ağrıdı gibi söylentilere başlıyorlar ve haklılarda. Adaleler taş gibi oluyor bu sahada. İyi çalışabilmemiz için çim idman sahasına ihtiyacımız var. Bu da olmadığına göre mecburen Fener sentetik saha ‘da çalışmak zorunda kalıyoruz" dedi