Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal, futbolcular Pierre Webo, Mert Günok ve kulüp yöneticilerle birlikte ’1 Milyon üye’ kampanyasının tanıtımı için Zonguldak’ın Ereğli ilçesine geldi.

Azizi Yıldırım ilçe girişinde davul-zurna ve taraftarların tezahüratları ile karşılandı. Yıldırım karşılamanın ardından teknik direktör İsmail Kartal ile birlikte Fenerbahçe Futbol Okulu’nu ziyaret etti. Yıldırım’a burada yıllar önce küçük bir çocuk ile çektirdiği fotoğraf gösterildi. Futbol okulundaki çocuklarla tek tek tokalaşan Yıldırım, onlarla sohbet etti. Yıldırım ve Kartal’dan sonra futbol okuluna gelen Pierre Webo ile Met Günok çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Futbol Okulu’nda Mert Günok kaleye geçerken, Pierre Webo da penaltı atışı kullandı. Pierre Webo kullandığı penaltı atışını gole çevirirken, Mert Günok ise minik Fenerbahçeli futbolcudan gol yedi.

Aziz Yıldırım ve beraberindekiler futbol okulunun ardından Kdz. Ereğli Fenerbahçeliler Derneği’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta kurdeleyi Pierre Webo, Mert Günok ve İsmail Kartal birlikte kesit. Yapılan açılışın ardından Webo ile Mert Günok bir otelde taraftarlara forma imzaladı.