Koyu Fenerbahçe taraftarı Canel-Mehmet Zeki Tan çifti 19.07.2017 Dünya Fenerbahçeliler günü kapsamında Fenerbahçeli futbolcuların imzalı formasını giyerek dünya evine girdiler.

Rukiye-Şenol Şen’in 27 yaşında ki öğrenci kızı Canel, Asiye-İsmail Tan’ın 36 yaşında ki işletmeci oğlu Mehmet Zeki 19.07.2017 Dünya Fenerbahçeliler günü nedeniyle Fenerbahçeli futbolcuların imzalı formasını giyerek dün Belediye Nikah Salonu’nda mutluluğa yelken açtılar. Canel-Mehmet Tan çiftinin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir kıyarken şahitliğini ise Zonguldak Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgut Papila yaptı. Nikah merasiminin ardından koyu Fenerbahçe taraftarları Canel-Mehmet Zeki Tan çifti Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başlatmış olduğu “Hedef 1 Milyon Üye” kampanyasına üye oldular.
Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Turgut Papila, “Bugün çok güzel bir gün. Hem yeğenim aile dostum ve Fenerbahçe’nin 19.07.2017 kuruluş yıl dönümünde nikah işlemlerini gerçekleştirdik. Belediye Başkanımızın nikah kıymasıyla yeğenlerimizin de formaları imzalandı. Formalarını da bugünün anlamına hediye ettim. Sonunda da üyeliklerini yaptım. Bu çok anlamlı bizim için. Bir hediye bize de olmuş oldu. Bun u hep siz basın mensuplarını yayınlayacaksınız hem de Fenerbahçe Televizyonunda da yayınlanacak. Gençlere de mutluluklar diliyoruz ”dedi.

Emre Can BAYRAM