Fenerbahçe Spor Kulübü idari menajeri Volkan Ballı ve Fenerbahçe A takım yardımcı antrenörü Zeki Murat Göle Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Turgut Papila ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret bulundu.
Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği, Fenerbahçe Spor Kulübü idari menajeri Volkan Ballı’ya ismi yazılı şehit madenci forması hediye etti. Ballı ise şehit madenci forması için derneğe teşekkür ederken, oda Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü Zonguldaklı futbolcusu Mesut Özil’in 67 numaralı formasını hediye etti. 

Ballı ve Göle’yi Doktorlar Lokali’nde ağırlayan Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretinden dolayı Ballı ve Göle’ye teşekkür ettiler. 
Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Turgut Papila, Volkan Ballı’ya ismi yazılı Zonguldak Kömürspor’un destek amaçlı bastırdığı şehit madenci forması hediye etti.
Zonguldak Fenerbahçe Taraftarlar Derneğine misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Fenerbahçe Spor Kulübü idari menajeri Volkan Ballı ise Zonguldakspor şehit madenci forması nedeniyle derneğe teşekkür ederken,  Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü Zonguldaklı futbolcusu Mesut Özil’in 67 numaralı formasını da derneğe hediye etti. 
Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.