Bartınspor, Zonguldak Kömürspor’un şampiyon oyuncularını kadrosuna kattı. Martılar, geçtiğimiz sezon kırmızı-lacivertli takım savunmadaki bel kemikleri stoper Burçin’den sonra sol bek Ferhat Samancıyı’da transfer etti.

Bölgesel Amatör Lig’den şampiyon olarak 3’üncü lige yükselen Zonguldak Kömürspor’un oyuncuları kapış kapış… Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta pay sahiplerinden olan kırmızı-lacivertli futbolcular transfer pazarını hareketlendirdi. Birçok kulüp, kırmızı-lacivertli takımda şampiyonluk yaşayan oyunculara kancayı taktı. Bu takımlar arasında yer alan Bartınspor Zonguldak Kömürspor’un iki önemli ismi Burçin Yüksel ile Ferhat Samancıyı renklerine kattı.

Bölgesel Amatör Lig takımı Bartınspor, transfere ilk olarak Zonguldak Kömürspor’un stoper oyuncusu Burçin Yüksel ile başladı. Kırmızı-lacivertli takımda performansıyla göz dolduran stoper Burçin’in ardından ‘Martılar’ olarak bilinen kırmızı-siyahlı takım, son olarak sol bek Ferhat Samancı ile temasa geçti. Dün kulüp yöneticileriyle bir araya gelen Ferhat, Bartınspor ile her konuda anlaştı.

Eren ARSLANYILMAZ

Ferhat Samancı, kırmızı-lacivertli takımda 21 maça çıkmış ve bir kez fileleri havalandırmıştı