Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir 4-3’lük Fethiyespor yenilgisinin değerlendirmelerde bulundu.

“Futbol terörünü bizzat yaşadık”

Teknik Patron Şenol Demir,  Fethiye’de futbol terörü ile karşılaştıklarını söyleyerek “Öyle bir maç düşünün ki, tam bir kumpas. Bu kumpasın içerisinde stat emniyeti, Fethiyespor yöneticileri, TFF yetkilileri, hakem triyosu, taraftar ve futbolcular var. Biz sadece oyuncularla değil, bu kumpasın içerisinde olan herkesle mücadele ettik ve bu “Futbol terörünü” bizzat yaşadık. Neler mi oldu. Maç öncesi Fethiyespor taraftarı otele gelerek 100-200 kişi küfürlü tacizde bulundu. Müsabakaların birinci devresinde Hüseyin’e topsuz alanda Selçuk’a ve Onur’a yaralayıcı kırmızı kart gerektiren müdahaleler yapıldı. Ancak hakem tarafından görmezden gelindi. Yaralanan oyuncularımıza bile masörümüz müdahale edemedi. Oyuncularımız rakip oyncular ve hatta yöneticiler tarafından tartaklanarak dışarıya atıldı. Gerek orta hakem gerekse 4.hakem bütün bu olaylara göz yumuyor. Buna rağmen devreyi 1-0 önde tamamladık. Müsabakanın devre arasında, stad emniyeti ve Fethiyespor yöneticileri organize şekilde 15-20 taraftarı futbolcularımızın olduğu soyunma odasına sokarak 10-15 dakika beni, oyuncularımızı ve malzemecimiz Mahir Yılmaz’ı çok ciddi bir şekilde darp etti. Resmen bir savaş yaşadık. Maçın hakemi 2.yarıya çıkarken “Hocam işimiz zor. Allah yardımcımız olsun” dedi. Ben de kendisine “Biz korkmuyoruz hocam sende korkma” dedim. “

“Çok iyi bir travma yaşadık”

Fethiyespor mağlubiyetiyle travma yaşadıklarını söyleyen Demir, “Müsabakanın 2.devresinde bu yaşananlara rağmen 3-0’ı yakalayan oyuncularımı sonuna kadar kutluyorum. Rakibin attığı birinci goldeki faul düdüğü tam bir skandal. Faulle alakası olmayan bir pozisyondan yediğimiz golle hakem rakibin umutlarını artırarak ve 4.golde oyuncumuz Batuhan’ın burnunun kırılmasına rağmen oyunu devam ettirerek rakibe 3 puan hediye etmiştir. Maç sonunda Fethiyespor yöneticileri ‘kusura bakmayın, böyle olması gerekiyordu’ deme gereksiniminde bulunmuşlardır. Sonuç itibarı ile 3-0 önde olduğumuz müsabakayı 4-3 mağlup bitirerek çok büyük bir travma yaşadık. Ama Allah’a şükür ki Batuhan’ın burnundaki kırık dışında ağır bir sağlık sıkıntısı yaşamadık. Sadece bizi sevindiren bu oldu. “dedi.

“Acı çekmeden büyük başarılar gelmiyor”

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, eleştirilere açık olduğunu ifade ederek, “Evet biz büyük bir camiayız. Geçmişte de çok büyük travmalar yaşadık. Ama birlikteliğimiz sayesinde hepsinin üstesinden geldik. Bu takım bu sene çok büyük başarılar elde etmiştir. Ama görüyorum ki bir maçla bir sezonda elde edilen başarıların üstü örtülmeye çalışılıyor. Özellikle yerel basına sesleniyorum. Attığınız manşetler, yaptığınız yorumlar takıma zarar verecek yönde değil tam tersine yapıcı yönde olması gerektiğini düşünüyorum. Acı çekmeden büyük başarılar gelmiyor. Bütün eleştirilere bir yere kadar açığım” şeklinde konuştu.