Zonguldak Kömürspor’un  kaptanı Mert Caymaz, Fethiyespor maçı öncesinde spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, yarın oynanacak Fethiyespor maçının zor bir maç olduğunu söyleyerek, bu maçı kazanarak yarım kalan hesabı kapatacaklarını vurguladı. Kaptan Mert Caymaz ayrıca, bu sezon bariz hakem hatalarının olduğunu ve artık iyi hakemlerin maçlarını yönetmelerini söyledi. 

“Zor bir maç bizi bekliyor”

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz,zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyerek, “ 4 maçın 3’ünü kaybettik. O maçı 40 derce sıcaklıkta çok zor şartlarda oynadık. 1-0 kaybettik. Biraz gerçekçi olmak istiyoruz. Tabi ki de tur atlayabilirdik Atlasak da güzel olabilirdi. Ama gerçekçi olmak lazım. Lig bizim için daha önemli. Hedeflerimiz var. 4 maçta 3 mağlubiyet diye görmeyelim. 1 mağlubiyet diyelim ona. 3 puanımız var. Konya maçı 3 puan alabileceğimiz bir maçtı. Hakem hataları ve verilmeyen penaltılar şanssız gol o maçı galip bitirseydik çok farklı konuşacaktık. Şuan zor bir maç bizi bekliyor. Gerçekten 3 puan almamız gerekiyor. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. İnşallah bir aksilik olmazsa bu maçı 3puanla bitireceğiz. “

“Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var”

Fethiyespor maçında taraftar desteğine çok ihtiyaçlarını olduğunu ifade eden Caymaz, “Taraftarımızı her zaman ki gibi bekliyoruz. Dediğimiz gibi 1 sene arayla evimize döndük. İlk maçta bizi yalnız bırakmadılar. Bu maçta daha çok ihtiyacımız var. Çünkü onlardan daha çok 3 puana ihtiyacımız var. Geçen sene Fethiyespor’la bir hesabımızda var. İnşallah bu maçı kazanarak hesabımızı bu maçta kapatacağız ”dedi.

“Hakemler üzerimize çok büyük geliyor”

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli oyuncusu Mert Caymaz, bu sezon maçlarda bariz hakem hatalarının olduğunu ifade ederek, “Aslında bahanelere sığınmamak gerekiyor ama ben ilk defa bu sene bariz hatalar gördüm. Daha seremoniye çıkmadan dördüncü hakem gelip bana hadi çıksanıza ters ters konuştu. Hakeme dönüp 7 8 kişimi sahaya çıkacağız dedim. Oradan başladı. Bizim oyuncunun başını dönüyor. Sonuçta sağlık bu. Adam bayıldı. Orada masörü doktor tutuyor ona bir ihtirazım oldu. Her maç ben artık art niyet arıyorum. Kesinlikle burada ki Konya da ki maçta, üzerimize çok büyük geliyorlar. İnşallah bu maç iyi bir hakem gelir. Gördüğünü çalsa bize yeter. İnşallah artık daha iyi hakemler gelir ”şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM