Filenin minik sultanları

 

Kulüpler arası Minik Kızlar  Voleybol İl Birinciliği finalinde Sarayspor Kulübünü 2-0 yenen Çaycuma Gençlik Merkezim Spor Kulübü şampiyon oldu.

 

**********

 

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kulüpler arası Minik Kızlar İl Birinciliği sona erdi. Müsabakalara Çaycuma Gençlik Merkezim Spor Kulübü, Sarayspor A, Kilim Spor Kulübü A, Kilim Spor Kulübü B, Saray Spor Kulübü takımları katıldı. Final maçında Çaycuma Gençlik Merkezim Spor Kulübü ile Saray Spor Kulübü Site Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Heyecanlı ve nefes kesen karşılaşmanın sonunda Çaycuma Gençlik Merkezim Spor Kulübü  setlerde  rakibine 21-13, 15-21  üstünlük kurarak maçı 2-0 kazandı ve  şampiyonluğunu ilan etti.

ŞAMPİYON KUPASINI ALDI

Maçın ardından Şampiyon Çaycuma Gençlik Merkezim Spor Kulübü büyük sevinç yaşadı. Oynanan final maçının ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Şampiyon olan Çaycuma Gençlik Merkezim Spor Kulübüne madalyalarını aileleri, şampiyonluk kupasını ise Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz verdi.

Emre Can BAYRAM