Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta İnkılap İlköğretim Okulu’nu 3-2 yenen kızlar, çok değerli bir galibiyet aldı

 

HAYATİ GALİBİYET

 

DSİ Spor Kulübü, setlerde iki kez geriye düşmesine rağmen İnkılap İlköğretim Okulu’nu yenmeyi başardı.   Final setine taşıdığı oyunu uzatmalarda 3-2 kazanan kızlar, bu sezonki 2’nci galibiyetini alarak derin bir oh çekti.

***************

 

Bayanlar Voleybol 2.Lig 4 Grup’ta mücadele eden DSİ Spor Kulübü, 15’inci hafta mücadelesinde İnkılap İlköğretim Okulu’nu konuk etti. Alt sıraları yakından ilgilendiren kritik maçı, temsilcimiz DSİ Spor Kulübü 3-2 kazandı.

 

SIKINTILARA RAĞMEN MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Yıllar sonra yeniden spor branşlarında faaliyet gösteren DSİ Spor Kulübü, ilk kez mücadele ettiği Bayanlar 2’nci Lig’de 15’inci haftaya girdi. Maddi yetersizlik ve ilgisizlik nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçiren yeşil-beyazlı takım, buna rağmen mücadele ettiği 4’üncü Grup’ta yoluna devam ediyor. Üst sıraları hedefleyen Kızlar, 15’inci haftada kendisi gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen İnkılap İlköğretim Okulu’nu konuk etti. Cumartesi günü Site Spor Salonu'nda oynanan ve nefes kesen maçta iki kez geriye düşen kızlar, İnkılap İlköğretim Okulu’na geçit vermedi. Final setine taşıdığı oyunu uzatma setinden 3-2 kazanan Kızlar, altın değerinde bir galibiyet aldı.

KIRAN KIRANA MAÇI DSİ KAZANDI

Kıran kırana geçen maçta büyük bir mücadele gösteren DSİ Spor Kulübü, sonunu getiremediği ilk seti 21-25 kaybetti. İkinci sete daha derli toplu başlayan ve rakibine oranla etkili bir ikinci set geçiren kızlar, seti 25-19 kazandı. Bir geri bir ileri grafik çizen DSİ, 3’üncü sette fazla varlık gösteremedi. Oyun üstünlüğünü rakibine veren DSİ Spor Kulübü, 3’üncü seti 14-25 kaybetmesine rağmen, dördüncü seti alarak maçı uzatmaya götürdü. Kızlar, 25-18 galip ayrıldığı dördüncü setin ardından final setine iyi başladı.  Final setinde de üstün oyununu sahaya yansıtan kızlar, seti 15-6 maçı da 3-2 kazanmayı başardı. Bu sonuçlar bu sezonki 2’nci galibiyetini alan DSİ Spor Kulübü, kümede kalma adına kritik bir galibiyete imza attı.

 

Emre Can BAYRAM

 

Maçı final setine taşıyan Kızlar, uzatmalarda rakibine şans vermeyerek salondan 3-2 galip ayrılmasını bildi

 

Alt sıralardan kurtulmanın mücadelesini veren iki takımın maçında kazanan DSİ oldu

 

Zorlu maçı gerinde gelerek kazanan kızlar, maç sonu galibiyeti kenetlenerek kutladı