Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Fener sahasında Okullar arası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği yarı final müsabakaları yapıldı. Gününün ilk maçında Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fener sahasında karşı karşıya geldi. İki takım arasında müthiş bir karşılaşmaya sahne olan maç Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 4-2 galibiyeti ile sona erdi. Günün son maçında ise Fener Anadolu Lisesi ile Alaplı Çok Programlı Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Fener Anadolu Lisesi maçın sonunda gülen taraf oldu. Fener Anadolu Lisesi, Alaplı Çok Programlı Anadolu Lisesini 6-0 mağlup etti.

Final maçı Çarşamba

Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Fener Anadolu Lisesi arasında oynanacak olan Final maçı 12 Aralık Çarşamba günü saat 12:30’da Fener sahasında oynanacak.

Şampiyon olan takım ilimizi temsil edecek

Oynanan maçlar sonunda Zonguldak Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ve Fener Anadolu Lisesi finale yükselen isimler oldu. Final maçının ardından şampiyon olan takım Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

Emre Can BAYRAM