FİNAL AŞKINA

Grup müsabakalarını birinci olarak tamamlayan Fener Anadolu Lisesi, yarı finaller müsabakaları için kentten ayrıldı. 

Fener Anadolu Lisesi Kastamonu’da yapılan okullar arası genç erkek futbol Türkiye şampiyonasın grup müsabakalarında grubunu birinci olarak tamamlayarak yarı final vizesi almıştı. 

Yarı final  hazırlıklarını beden eğitimi öğretmeni Abdullah Demir yönetiminde tamamlayan Fener Anadolu Lisesi 

7-10 Şubat tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak olan yarı final müsabakaları için bugün sabah saatlerinde yola çıktı.

Fener Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Abdullah Demir,”Bunca yıllık öğretim hayatımda beni yalnız bırakmayan Okul Müdürü Ahmet Bozdemir’e ve Okul Aile Birliği Başkanı Selahattin Temiz ve yönetim kuruluna  teşekkür ederek yaptıkları çalışma bizim için takdire şayandır. 

 Fener Anadolu Lisesi okul müdürü Ahmet Bozdemir ise, “Yarı finalde okulumuz Fener Anadolu Lisesi Zonguldağımızı ve okulumuzu en iyi temsil edeceğimize gönülden inanıyorum ve başarılar diliyorum aynı zamanda bizden desteğini esirgemeyen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,e Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç,Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetimine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

Emre Can BAYRAM