Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında 23-25 Şubat tarihleri arasında Kaçkar Nevşehir Avanos’ta Liseler arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Müsabakalara 8 grupta 25 takım katıldı. Şampiyonaya ilimizi temsilen masa tenisi antrenörü Muammer Kural ve Final Temel Lisesi masa tenisi takımı katıldı. Zonguldak Final Temel Lisesi, dün grubun ilk maçında geçen yılın şampiyonu Yalova Bahçeşehir Lisesi ile karşılaştı. Final maçı havasında gerçekleşen maçta Zonguldak Final Temel Lisesi, Yalova Bahçeşehir Lisesi 3-2 mağlup etmeye başardı. Final Temel Lisesi aldığı bu sonuçla grubun ilk maçını kazanarak grubun iddialı takımı olduğunu gösterdi.  Oynanacak maçlar sonunda Türkiye Şampiyonu olan takım Malta ve İsrail’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak.

‘’Hedefimiz Şampiyonluk’’

Masa Tenisi antrenörü Muammer Kural, geçen yılın şampiyonunu yendiklerini söyleyerek, ‘’Güzel bir maç oldu. Müsabaka final havasında oynandı. Yalova Bahçeşehir Lisesi geçen yılın şampiyonu. Onlara karşı iyi oynadık.  Güzel bir galibiyetle grubun iddalı takımları arasında olduğumuzu gösterdik. İnşallah maçların hepsini kazanarak şampiyonluğunu hedefliyoruz. Final Temel Lisesi sporcuları aynı zamanda Özel İdare Yolspor sporcularıdır.  Bu sporcuların buralara gelmesinde emeği geçen Burçin Aygün, Osman Yılmaz ve  Baki Abasız’a teşekkür ediyoruz’’dedi.

Emre Can BAYRAM