Avrupalı Zonguldaksporlular, harçlıklarıyla Kulübe destek olan Çaycuma TSO Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine forma gönderdi

2014-2015 sezonunda mücadele ettiği 3’üncü Lig’de ekonomik sıkıntı ile boğuşan Zonguldak Kömürspor’a yardım kampanyası ile Zonguldak’a örnek olan Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Öğretmen Lisesi (TSO Fen Lisesi) öğrencilerine Avrupalı Zonguldaksporlular’dan jest geldi. Almanya, Hollanda ve Belçika’da yaşayan Zonguldaklı taraftarlar öğrencilere forma hediye etti.

3’üncü Lig’de kısıtlı imkanlarla mücadele ederek Play-Off oynamaya hak kazanan Zonguldak Kömürspor’da Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldaklılardan destek beklemişti. Başkan Caner’in bu sesine Çaycuma’dan öğrenciler kulak verdi. Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri,  Öğrenci Meclis Başkanı Hüseyin Durgut ile başkan yardımcısı Mustafa Kemal Ergün önderliğinde ‘Bağış Kutusu’ kampanyası ile kırmızı-lacivertli kulübe bir nebze olsun destekte bulundu. Öğrenciler topladıkları paraları İstanbulspor ile oynanan Play-Off yarı final rövanş maçında bizzat kulüp başkanı Süleyman Caner’e verdi. Hem maddi olarak destek veren öğrenciler Okul Müdürü Recep Islak ile birlikte tribünde de tezahüratlarıyla destek verdi.

 Zonguldak’ta kamuoyu tarafından takdirle karşılanan bu örnek davranış,  ülke sınırlarını aştı. Avrupa’da yaşayan ve kırmızı-lacivertli renklere gönül veren taraftarlar öğrencileri ödüllendirdi. Avrupalı Zonguldaksporlu’lar öğrencilere kırmızı-lacivertli forma hediye etti. Formalar Aytekin Akkaya aracılığı ile öğrencilere ve Okul Müdürü Recep Islak’a verildi.

Eren ARSLANYILMAZ