Zonguldak Kömürspor’un Fransa 2.Lig takımı Sainte Genevieve’den transfer ettiği forvet İsmail İn, kırmızı-lacivertli formayı giymek için can atıyor

FORMAYI KAPMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Zonguldak Kömürspor’un Türk asıllı Fransız forvetiİsmail İn,  Zonguldak’taki ilk açıklamasını Halkın Sesi’ne yaptı. 22 yaşındaki genç oyuncu, uyum sürecini çabuk atlatması gerektiğini söylerken, formayı kapmak için çok çalışması gerektiğini vurguladı.

********************

 

Zonguldak Kömürspor’un Fransa 2.Lig takımı SainteGenevieve’den 2 yıllığına transfer ettiği 22 yaşındaki genç forvet oyuncusu İsmail İnarkadaşımız Emre Can BAYRAM’a önemli açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un genç forvet oyuncusu İsmail İn, Türkiye’ye gelmeden önce Fransa’da Kömürspor’u takip ettiğini söyleyerek, Kömürspor’lueski oyuncu Semih  Beyaz’ın aracılığıyla Kömürspor’a transferinin gerçekleştiğini vurguladı. İn, Kömürspor’un çok büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunu ve formayı kapmak için elinden geleni yapacağını söyledi. 

KÖMÜRSPOR’U GELMEDEN ÖNCE TAKİP EDİYORDUM”

Zonguldak Kömürspor’un genç forvet oyuncusu İsmail İn, Fransa’da Kömürspor’u takip ettiğini söyleyerek, “Zonguldak Kömürspor Türkiye’de ki ilk takımım. Geçen sene internet üzerinden Zonguldak Kömürspor’un maçlarını takip ediyordum. Gelmeden önce de Kömürspor’u araştırdım. Zonguldak Kömürspor’un taraftarının çok iyi olduğunubiliyorum” dedi. 

 

TÜRKİYE TEKNİK VE TAKTİK OLARAK DAHA ÇOK GELİŞMİŞ”

Zonguldak Kömürspor’un forvet oyuncusu İsmail İn, Türkiye’nin teknik ve taktik olarak daha çok gelişmiş olduğunu söyleyerek, “Yurt dışında ki oyuncular fizik olarak ön plana çıkıyor. Orada yabancı kotası yok. Baya yabancı oyuncular var. Yabancı oyuncular daha çok seçiliyor. Bence teknik taktik olarak Türkiye daha çok gelişmiş. İmkanlar olarak da yurt dışında ki takımlar daha çok. Yurt dışında hiç taraftar olmuyor. Buralarda çok taraftar oluyor. Burada futbola özlem var” şeklinde konuştu. 

SEMİH BEYAZ’IN TAVSİYESİ ÜZERİNE KÖMÜRSPOR’A TRANSFER OLDUM”

Kömürspor’lu eski oyuncu Semih Beyaz’ın tavsiyesi üzerine Kömürspor’a transfer olduğunu ifade eden İnan, ‘’Geçen sene burada Semih Beyaz diye bir oyuncu vardı. Benimde Fransa’da menajerim vardı. Oda Semih Beyaz’ın arkadaşıydı. Semih Beyaz abi ayrılmadan  benim için konuştu. Sonra Kızılcahamam’a denenmeye geldim. Cahit hoca Kızılcahamam’da beni beğendi. Ardından Bolu kampında da yer aldım. Orada sakatlandım. Hazırlık maçlarına çıkamadım. Kızılcahamam’da 2 maça çıktım. Baya da süre aldım’’diye konuştu. 

KADROYA GİREBİLMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM””

Zonguldak Kömürspor’un genç forvet oyuncusu İsmail İn, kadroya girebilmek için çok çalışacağını söyleyerek, “Şuan gerçekten çok iyi bir kadromuz var. Çok kaliteli bir kadromuz var. Ben yeni olduğum için biraz adapte olmam gerek. Ülkeye de kaldığım yere de adapte olmalyım. İnşallah her şey iyi gider. İdmanlarda da iyi olursam hoca da bana şans verirse formam için elimden geleni yapacağım’’dedi. 

KÖMÜRSPOR’UN ÇOK BÜYÜK BİR TARAFTAR KİTLESİ VAR”

Zonguldak’ın çok büyük bir taraftar kitlesi olduğunu ifade eden İsmail İn, “Çok büyük bir taraftarımız var. Taraftarımız iyi günümüzde de kötü günümüzde de yanımızda olsunlar. Futbolda her şey çok çabuk değişir. Her zaman arkamızda olsunlar. Bizlerde formamız için savaşacağız. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah Zonguldakspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz” diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM

 

 

 

SAİNTE GENEVİEVE’DE 3 GOLÜM VAR”

Sainte Genevieve takımında 3 golü olduğunu ifade eden İn, “17 yaşına kadar Fransa’da amatör takımlar da oynadım. 17 yaşında Fransa’nın  1’inci Lig takımında alt yapıda oynadım. U-19 Liglerinde iyi performans gösterdim. 11 gol attım o sene. Sakatlıklar geçirdim. Sakatlıklardan sonra 1 sene amatör olarak sözleşmem vardı. Sonra 2.Lig takımı Sainte Genevieve’ye geçtim. Normalde açık oynuyorum ama mevkiim forvet. Geçen sene biraz az oynadım ama hep kadroya girdim. Geçen sene de 3 golüm var” dedi.