Zonguldak Kömürspor’dan golcü atağı... Bölgesel Amatör Lig’de 4’üncü sezonuna hazırlanan Zonguldak Kömürspor, şampiyonluğa oynayacak kadro için kolları sıvadı. Teknik Direktör konusunda Ercüment Coşkundere ile prensipte anlaşan yönetim,  iç transfer de  de 4 futbolcu ile kesin olarak anlaşma sağlamıştı.

Salih Demir Başkanlığında yeni sezona büyük hedeflerle girmeyi planlayan Zonguldak Kömürspor, hoca sorununu yüzde 90 hallettikten sonra  kadrosunda görmek istediği isimlerle masaya oturmuştu. 5 isimle görüşen yönetim kaleci Ahmet Arat, savunmacı Bırak Et ile Barış Keserci, forvet Fatih Deniz ile nikah yenilmiş  sadece orta saha oyuncusu Ali Korkmaz ile anlaşamamıştı. Ali Korkmaz ile ikinci bir görüşme yapılacağı ve anlaşma sağlanacağı alınan bilgiler arasında.

BAFRA’NIN EN GOLCÜSÜ

İç transferde bu isimleri kadroda tutan yönetim, dış transferde de atağa kalkarak,  özellikle forvet konusunda yoğun bir mesai harcamaya başladı. Transfer listesine aldığı Tekidağspor’un 24 yaşındaki golcüsü Birol Öztürk ile görüşen ancak, olumlu sonuç alamayan yönetim yörüngesini bu kez Samsun’a çevirdi. Samsun’u Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden ve 3’üncü Grupta şampiyon olarak 3’üncü Lige çıkan Bafraspor 1930’un 25 yaşındaki golcüsü Samet Sami Bank’a kancayı takan yönetim, bu isimle görüşmelere başladı. Bafra’ya devre arsında Didim Belediyespor’dan gelen Samet, Didim’de 5, Bafra’da 15 gole imza attı. Golcü oyuncu böylelikle geçtiğimiz sezonu 20 golle kapattı. Bafra’nın şampiyonlukta katkısı büyük olan Samet, ikinci yarıda 12 maçın tamamında oynadı ve 937 dakika süre aldı.

9 AYRI TAKIMDA OYNADI

2003 yılında Kadıköy’de lisansı çıkan golcü oyuncu 13 yıllık futbolculuk kariyerinde 9 ayrı takımda görev aldı. Kadıköyspor ile başlayan futbolculuk yaşantısı, 1461 Trabzonspor’a transfer olarak profesyonelliğe adım atmasıyla devam etti. Ardından İlkadım Belediyespor’a transfer oldu ve amatöre dönüş yaptı. Sonrasında Sökespor, Tirespor, Ödemiş Belediyespor, İncirliova Belediyespor, Didim Belediyespor ve Bafraspor’da oynadı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Samet Sami Bank kimdir?

Doğum Tarihi: 3.12 1987

Doğum Yeri: Vakfıkebir/TRABZON

Mevkii: Forvet

Kulübü: Bafraspor 1930