Zonguldak Kömürspor, rotasını Tire 1922’nin forveti Mümin Aysever’e çevirdi

FORVETE YENİ ADAY: MÜMİN AYSEVER

Forvet arayışlarını sürdüren Zonguldak Kömürspor, 3’üncü Lig takımı Tire 1922’nin golcüsü Mümin Aysever’i transfer listesine aldı. Futbolcu ile  temasa geçtiği öğrenilen kırmızı-lacivertli yönetim , pürüzlerin  giderilmesi konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

*************

21 Ocak Pazar günü sahasında Altay’ı konuk edecek Zonguldak Kömürspor, henüz forvet bölgesine takviye yapmış değil. Okan Eken’in Keçiörengücüspor’a transfer olmasının ardından forvet bölgesindeki boşluğu doldurmak için çalışmalar yapan kırmızı-lacivertli takım, kadroya katmak istediği oyuncularla temaslarını sürdürüyor. Zonguldak Kömürspor yönetimi  forvet transferi kapsamında  rotasını Tire 1922spor’a çevirdi. 3’üncü Lig takım Tire 1922’de oynayan 31 yaşındaki forvet oyuncusu Mümin Aysever’i transfer listesine alan Zonguldak Kömürspor’un oyuncu ile yakın temasta olduğu öğrenildi. İzmir ekibinde 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan futbolcuyla görüşen yönetimin henüz bir sonuç alamadığı öğrenilirken, bu transferin dışında başka alternatifler üzerinde durduğu da alınan bilgiler arasında.

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

13 MAÇ 4 GOL

2000 YILINDA Altay ile başlayan futbol kariyerinde önemli kulüplerde forma giyen Mümin Aysever, bu sezonun ilk yarsında Tire 1922spor’da 13 maça çıktı. 31 yaşındaki forvet oyuncusu bu maçlarda rakip fileleri 4 kez sarstı.

18 yıllık futbolculuk kariyerinde Altay, Balıkesirspor, Afyonkarahisarspor, Bursa Merinosspor, Orhangazi Belediyespor, Torbalıspor, Turgutluspor, İnegölspor, Aydınspor 1923, Bodrum Belediyespor, Sakaryaspor ve Tire formaları giyen Mümin,  Türkiye Kupasında 9 maçta 3 gol, TFF 3’üncü Lig’de 210 maçta 94 gol ve TFF 2’nci Lig’de 100 maçta 28 gol kaydetti

 

 ***2007 yılından itibaren profesyonel liglerde top koşturan forvet oyuncusu, 319 maçta 125 gol attı