Transferde sessizliğini sürdüren Ereğli Belediyespor, Paşabahçe’nin golcüsünü radarına aldı

FORVETE YENİ ADAY: Mustafa Sarıçan

 

Forvete transfer yapacak Ereğli, geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele ettiği Paşabahçespor’un golcüsü Mustafa Sarıçan’a kancayı taktı. Ereğli’nin transfer listesinde yer alan Sarıçan, 21 maçta 16 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

 

*************

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Ereğli Belediyespor, şuana kadar transferDE sessizliğini bozmuş değil… Öncelikli olarak iç transfere ağırlık verecek eflatun-beyazlı takım, bugün 8 oyuncu ile bir görüşme yapacak. Ardından dış transfere odaklanacak Ereğli,  stoper,  sol açık ve sağ açık,  orta saha ve forvete transfer yapmayı hedefliyor.

Kdz. Ereğli Belediyespor’un yeni sezon öncesi  takviye yapmayı planladığı bölge olan forvete  adaylar arasında Paşabahçespor’un golcüsü var. Ereğli, geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele ettiği İstanbul takımının forveti Mustafa Sarıçan’ı transfer listesine aldığı öğrenildi. İç transferi çözüme kavuşturmayı planlayan eflatun-beyazlı yönetimin kısa bir süre sonra bu futbolcuyla temasa geçeceği öğrenildi.

21 MAÇTA 16 GOL

Ereğli’nin transfer listesinde yer alan 25 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon İstanbul takımı Paşabahçespor’da dikkatleri çekti. Geçtiğimiz sezon 21 maça çıkan Mustafa Sarıçan, 16 gol kaydetti.

Eren ARSLANYILMAZ