Özel haber

 Satranç Lokali sporseverler için Lig TV, Digi Türk ve D-Smart bağlantıları yaparak üst katını dev ekran ile hizmete açtı

 

Ligler ve kupa maçları başlıyor. Zonguldak’ta futbola gönül vermiş olanlar da çekişmeli geçecek derby maçların heyecanını şimdiden yaşamaya başladılar.

Futbolseverleri düşünen lokal sahipleri de mekanlarına son düzenlemeleri yapıyorlar. Kent merkezindeki Satranç Derneği Lokali de yeni sezona yenilikler ile hazır. Lokalin üst katı da sporseverlerin hizmetine verilerek izleme alanı ve izleyici sayısı büyütüldü.

Yaklaşık 100 kişinin üst katta, 100 kişinin de alt katta izleyebileceği maçlar için Lig TV, Digi Türk ve       D-Smart ile gerekli bağlantılar da yapıldı.

Lokalin üst katına da 2 metreye 1,5 metre boyutlarında dev ekran monte edildi. İçkisiz olarak hizmete giren üst kat ayrıca maç saatleri dışında kafeterya olarak hizmet verecek. ZİRVE KAFETERYA olarak hizmete giren üst katta gerektiğinde yemekli yemeksiz özel toplantılar da yapılabilecek.

Konu ile ilgili olarak Halkın Sesi’nin sorularını yanıtlayan Satranç Derneği Başkanı Zafer Ak “Zonguldaklı sporseverler için lokalimizi genişlettik, yeni bir dizayn çerçevesinde daha iyi ve daha kapasiteli hizmet verebilmek için düzenlemeler yaptık, ayrıca üst katımızı da ZİRVE KAFETERYA ismi altında alkolsüz olarak ve dev ekran kurarak yine sporseverlerin hizmetine sunduk, amacımız kadın erkek tüm vatandaşların rahat rahat beğendikleri futbol veya basketbol-voleybol takımlarının maçlarını,  Avrupa kupa maçlarını nezih bir ortamda izleyebilmeleri” şeklinde konuşarak tüm sporseverleri tesislerine beklediklerini söyledi.