Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve karlı Zonguldak’ta yaşamı felç ettiği gibi futbolu da sekteye uğrattı. Geçtiğimiz Cuma akşamından itibaren Zonguldak’ta hissedilen yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle 8 Aralık Pazar günü oynanması gereken amatör futbol maçları ileri bir tarihe ertelendi.

2 gün önce başlayan ve dünde devam eden kar yağışı Zonguldak merkez ve ilçelerde ki amatör futbol maçların oynanamamasına neden oldu. Zonguldak’ta oynanması gereken Deplasmanlı Süper Amatör Lig, 1’inci Amatör Küme ve U17 maçları Zonguldak Futbol İl Tertip Komitesi tarafından  alınan kararla ertelendi.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Tertip Komitesi Başkanı Kemal Demir, “2 gündür fırtına ile süren kar yağışı nedeniyle 8 Aralık Pazar günü oynanması gereken amatör futbol maçlarını erteleme kararı aldık. Salı günü yapacağımız ilk toplantıda bu maçlarla ilgili son kararı vereceğiz” dedi.

 

Öte yandan Kadınlar 2’nci Lig’de 8 Aralık Pazar günü Kozlu Sahası’nda oynanması gereken  Zonguldak Gençlik Merkezispor ile Eskişehirspor karşılaşması da ertelendi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

***Kemal Demir, Salı günü ertelenen maçlarla ilgili nihai kararın verileceğini söyledi