FUTBOLCULAR  SAĞLIKLARI İÇİN KENTE DÖNMEK İSTEMİYOR 

Zonguldak'ın Korona virüs salgınından en çok zarar alan illerin başında gelmesi nedeniyle futbolcular kente dönmek istemiyor.
**********
Tüm Dünya'yı etkisi altına alan ve Türkiye'de de etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs nedeniyle Türkiye'de 2.805 kişi hayatını kaybederken, 110.130 kişi ise tedavi altına alındı.  Son  olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Erdoğan'ın talimatı ile alınan tedbirler doğrultusunda 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 15 gün boyunca İl ve İlçelere girişler kapatılırken 4 gün boyunca sokağa çıkma yasağı yapılmıştı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in ligleri Haziran ayı içerisinde başlatması planlanırken, özellikle 30 büyükşehir ve Zonguldak'a bir yaptırım içerisine girip girmeyeceği merak konusu oldu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor teknik heyet ve futbolcular büyük bir tedirginlik içerisine girdi. Salgından en çok zarar gören şehirlerin başında Zonguldak'ın da yer alması futbolcular için büyük bir korku yarattı. 
************
Bazı futbolculara kente gelmek istemiyor
Salgının en çok zarar gördüğü illerin başında gelen ve büyükşehirlere kafa tutar hale gelmesi nedeniyle  futbolcular liglerin Haziran ayın başlaması halinde kente dönmek bile istemiyor. Salgının başladığı ilk günde bile antrenmana çıkmayan futbolcuların, liglerin başladığı nasıl bir duruş göstereceği merak konusu oldu.