Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Anadolu 1908 Üsküdarspor 2-0 yendiğimiz karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Maçın seyircisiz olmasına rağmen taraftarın inşaat tepesinde destek verdiğini ifade eden Başkan Caner, "Futbolcularımız yürekleri ile oynuyorlar. Performanslarının üzerlerinde oynuyorlar. Zonguldak ve Zonguldakspor için oynuyorlar. Zonguldak halkını mutlu etmek için uğraşıyorlar. Bunu da bugün başardılar. Taraftarımızı ve oyuncularımızı kutluyorum."dedi. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 2-0 kazanılan Anadolu Üsküdarspor galibiyetinin her zaman olduğunu gibi Vali Ali Kaban'a armağan ettiklerini vurguladı. 

"Oyucularımız Zonguldakspor ve Zonguldak halkını mutlu etmek çin uğraşıyorlar"

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, oyuncularının yürekleri ile oynadıklarını söyleyerek" Rakibimiz küme düşme potasının içerisindeydi. Dolayısıyla o sıkıntıyı atlatmak istiyordu. Gerçekten de zor bir maç oldu. Bunu futbolcularımızda biliyordu. Çok iyi oynadık ama bunu her zaman söylüyorum. Futbolcularımız yürekleri ile oynuyorlar. Performanslarının üzerlerinde oynuyorlar. Zonguldak ve Zonguldakspor için oynuyorlar. Zonguldak halkını mutlu etmek için uğraşıyorlar. Bunu da bugün başardılar. Hepsine teşekkür ediyorum. Maç seyricisiz olmasına rağmen seyircimiz bizleri inşaat tepelerinde destek verdiler. Takımlarını yanlız bırakmadılar hepsine teşekkür ediyorum. Galibiyet her zaman ki adrese sayın Valimiz Ali Kaban'a gidiyor"dedi
Emre Can BAYRAM