Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, hakem hataları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, hakem hatalarını en aza indirmek için yarın taba birlikleri ile e toplantı yapacaklarını söyleyerek,  hakem hatalarını en aza indirmek için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerinin sözünü verdi. Demir, ayrıca hakem hatalarını kameraya çekerek delil olmasını gerektiğini söyledi. 

‘’Hakem hatalarını kameraya çekmemiz gerek’’

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, hakem hatalarını kameraya çekmeleri gerektiğini söyleyerek, ‘’Yeni seçilmiş Amatör Spor Kulüpleri Yönetimi olarak 3’üncü senemize girdik. Geçen hafta disiplin kurulu ile bir sıkıntılar vardı. Bu hafta da var. Kulüplerimiz sıkıntılarını bizlere anlatıyorlar. Bunlar olmak da zorunda. Hakemlerimiz de insan. Ama bunların ne derece de doğru olduğunu anlayabilmek için sezon başında söylediğim gibi oynanan maçları kameraya çekmiş olsaydık daha iyi bir deliller olacaktı. Buna göre bizde hakemlere olarak tepkiyi daha iyi koyacaktık’’dedi.

‘’Amatör Futbol Kulüplerinin Sendikasıyız’’

Amatör Futbol Kulüplerin Sendikası olduklarını ifade eden Demir, ‘’Yanılmıyorsam 2 maçta bir sıkıntımız oldu. Karaelmas Gençlik maçı. Diğeri de Capeti Perşembe Belediyespor maçı. Ama ben şimdi buradan öncelikle şunu belirteyim. Biz Amatör Spor Kulüpleri olarak kulüplerin sendikası olmak zorundayız. Haklarını savunma zorundayız. Taban birlikleri olarak biz bu hakemlerle ligi bitireceğiz. Yarın taban birliklerimizle bir araya gelerek bir toplantı yapacağız. Sonra da bu hataları en aza indirmek için elimizden geleni yapacağız. Toplantının sonucunda da bu hakem hatalarını en az seviyeye indirmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Kulüplerimizin de canı yanmıştır. Tabi ki onlarda masraf ediyor. Onlara da saygı duymak lazım. Hakkını arayanın da hakkını vermek gerekiyor’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM