TABAN BİRLİKLERİ KENETLENDİ

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir yönetiminde dün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda hakem hataları ve il disiplin kurulunun almış olduğu kararlar için toplantı düzenledi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında yapılan toplantıya, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Tesisler Şube Müdürü Ayhan Taşkın Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Ümit Kaya, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, İl Hakem Atama Sorumlusu Erol Demir, Türkiye Futbol Antrenörleri Şube Başkanı Ahmet Birdal, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve Kulüp yöneticileri katıldı. Toplantı da hakem hataları ve İl disiplin kurulunun almış olduğu kararlar değerlendirildi.

’’İl disiplin kurulunun toplantıya katılmamasını kınıyoruz’’

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, il disiplin kurulunun toplantıya eşlik etmemesini kınadıklarını söyleyerek, ‘’Sezon başında taban birlikleri ile almış olduğumuz kararlarla bugün almış olduğumuz kararların 10 haftalık sürecinin değerlendirmesini ve bundan sonra ki hataları tekrarlamamak adına toplantı yaptık. Arkadaş ve dostluk çerçevesinde almış olduğumuz kararlar devam etmektedir. Toplantı bittik den sonra daha detaylı bir şekilde açıklama yapılacaktır. Ama ben şuna inanıyorum ki 7 tane taban birliği işinden gücünden vakit ayırarak buraya geldi. İl disiplin kurulu davet etmemize rağmen buraya gelmedi.  İl Disiplin kurulunun toplantıya katılmamasına kınıyorum’’ diye konuştu.

“Toplantının asıl amacı il disiplin kurulu’’

Toplantının asıl amacının il disiplin kurulu olduğunu ifade eden Demir, ‘’Bu toplantının asıl maiyeti de il disiplin kuruludur. Çünkü verilen kararların açıklamasını onların yapması gerekiyor. Biz dünden beri, disiplin kurulunu arıyoruz. Disiplin kurulu başkanın değil yönetimden birinin gelmesini istedik. Ama gelmediler açmadılar. Biz 7 tane taban birlikleriyle güzel bir toplantı yaptık. Biz bu toplantı ile Zonguldak amatörünü en iyi şekilde yöneteceğimize inanıyorum’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM