Hüseyin Yılmaz, mesafe dinlemeksizin attığı gollerle dikkat çekiyor

  Bu sezon attığı 3 golün hepsi ceza sahası dışından…

FÜZECİ HÜSEYİN

Ceza sahası dışından attığı gollerle dikkat çeken Hüseyin Yılmaz, bu gollerine yenilerini ekledi. Genç oyuncu, 4-1 kazanılan Anadolu Üsküdarspor maçında 2 mükemmel gole imza atarak, galibiyette başrol oynadı.

*************

Zonguldak Kömürspor’da 5’inci sezonunu yaşayan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Hüseyin Yılmaz, attığı gollerle dikkat çekiyor.  Geçtiğimiz 4 sezon, Kırmızı-lacivertli forma altında ki performansıyla takımına katkı yapan Hüseyin Yılmaz’ın mesafe dinlemeksizin attığı golleri ön plandaydı. Genç oyuncu bu gollerine bu sezonda devam ediyor.  Takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Hüseyin, ceza saha dışından attığı gollere önceki gün oynanan Anadolu Üsküdar maçında yenilerini ekledi. 23 yaşındaki futbolcu, Anadolu Üsküdarspor maçının yıldızı oldu.  2 golle galibiyete katkı yapan Hüseyin, 2 enfes gole imza attı. İlk golünü ceza sahası yayının üzerinden atan Hüseyin, kendisinin ikinci takımının 4’üncü golünü yaklaşık 25 metreden kaydetti. Orta sahadan aldığı topla hareketlenen Hüseyin, sert vuruşuyla kaleciyi avladı. Hüseyin, daha önce bu gollerine benzer bir gol de 2-1 yenildikleri Büyükçekmece maçında kaydetmişti.

“GOL ATMANIN MUTLULUĞU BAMBAŞKA”

Genç oyuncu,  gol attığı için mutlu olduğunu söyleyerek, “Gol atmanın mutluluğu bambaşka. Birde galip geliyorsanız mükemmel oluyor.  Kaleyi gördüğüm anda vurmayı çok seviyorum. Böyle gollerin var. Kendimi daha çok geliştirirsem böyle golleri daha çok atarım.  Anadolu Üsküdar galibiyetiyle karabulutları dağıttık. Seri yakalamalıyız ki üst sıralara tırmanalım. Haftaya Ankara’da  Keçiörengücüspor ile zorlu bir maç bizi bekliyor” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ