Tire maçı öncesi, kesilen adağın ardından galibiyet için eller semaya açıldı

GALİBİYET DUASI

 

Zonguldak Kömürspor taraftarı Muammer Öztürk, kırmızı-lacivertli takım için adağı adağını kesti. Kesilen adağın ardından yarın ki Tire maçı öncesi galibiyet duaları edildi. Futbolcular, duaların ardından kurban kanını alınlarına sürdü.

 

*******************

 

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’a, eski bir futbol adamı ve fanatik Kömürsporlu Muammer Öztürk tarafından adak adandı.  Öztürk, adağını yarın oynanacak zorlu Tire 1922 maçı öncesi, Kulüp Binası’nda  kesti. Kurban kesiminin ardından, futbolcular kesilen adağın kanını alınlarına sürdü.

Eski bir futbol adamı olan ve ayrıca kırmızı-lacivertli renklere tutkunluğu ile bilinen Muammer Öztürk’den ince davranış… Öztürk,  3’üncü Lig’de Play-Off mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor için adağını kesti. Kırmızı-lacivertli takım yarın ki Tire 1922 maçı öncesi Kulüp Binası’nda toplandı. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Teknik Direktör Şenol Demir ve futbolcuların tam kadro yer aldığı kurban kesimi öncesi, Fener Özel Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Selim Yurdakul ve yurt hocası Abdullah Ulaştor tarafından dualar okundu. Kurban kesiminin ardından Zonguldak Kömürspor’un  ligde başarılı olması ve Tire maçından galibiyetle ayrılması için dualar okundu.  Okunan duaların ardından  futbolcular inançları gereği  kurban kanını alınlarına sürdü.

“TİRE’Yİ YENEREK BİR ENGELİ DAHA AŞMAK İSTİYORUZ”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Muammer Öztürk’e teşekkür ederek, “Muammer Öztürk’e böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ederim. Kendisi ve takımla birlikte kurbanımızı kestik. Allah niyetlerimizi kabul etsin. Yarın inşallah Tirespor maçını kazanarak bir engeli daha aşmak istiyoruz. Hem biz seviniriz hem de bizim için kurban kesen Muammer bey sevinir” dedi.

“İNŞALLAH MORAL OLUR”

Zonguldak Kömürspor için yaptığı adağının takıma moral olmasını istediğini söyleyen Muammer Öztürk, “Zonguldakspor için bir adağım vardı bugüne nasip oldu. Hocamız sayesinde dualarımızı ettik, Tirespor maçı öncesi takıma moral olur inşallah” dedi.