Ereğli Belediyespor, galibiyeti unuttu. Eflatun-beyazlı takım 4’üncü hafta mücadelesinde sahasında Beyköy Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Çizgiden çıkan, direkten dönen toplara bir de son dakika kaçan penaltı da eklenince 1 puana razı kalan Ereğli,  galibiyet alamadığı gibi golde atamıyor.

*********************

Ereğli Belediyespor’un galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyespor, sahasında konuk ettiği Beyköy Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Ereğli Belediyespor, 4’üncü hafta mücadelesinde Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor ile karşılaştı. Bu maça kadar galibiyet alamayan eflatun-beyazlı takım, mutlak 3 puan parolasıyla seyircisinin karşısına çıktı. Maça atak başlayan Ereğli, golü bir türlü bulamadı. Oynadığı son 3 maçta galibiyet alamadığı gibi gol de atamayan Ereğli, gol yollarında ki sıkıntısını bu maçta da sürdürdü. Eflatun-beyazlı takım, atak bir oyun oynasa da ya şanssızlığından yada beceriksizliğinden birkaç topu çizgiden çıktı. Rakip savunmacıları geçemeyen İsmail Yalçın’ın öğrencileri direklere de takıldı. Bir topu direkten dönen Ereğli, son dakika galibiyete çok yaklaştı.  Eflatun-beyazlı takım, 88’de penaltı kazandı. Topun başına geçen Ümit Daçşı penaltıyı gole çevirmedi.  Mücadelede gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0-0 sona erdi.

Ereğli Belediyespor, bu sonuçla üst üste 3. Golsüz  Beraberliğini alarak 3 puanla düşme potasının içinde girdi

TOPLU SONUÇLAR

Keçiören Bağlumspor-Bartınspor: 2-1

Kdz Ereğli Bld.-Beyköy Bld.: 0-0

Çekmeköy Bld Alemdağ-Zeytinburnu 1957: 2-2

GeredespoR-Yunusemrespor: 3-1

ModafeN-Pursaklar Bld. : 1-0   

Eskişehir Kurtuluş-Bağcılarspor: 1-3