Bölgesel Amatör Lig takımı Kozlu Belediyespor, şampiyonluk yarışını mucizelerin ötesine bıraktı. Geçtiğimiz hafta sonu Tekirdağspor yenilgisiyle mucizeyi gerçekleştirmek adına sahasında Çengelköyspor’u konuk eden Kozlu Belediyespor rakibine tek golle boyun eğere havlu attı. Şampiyonluğu unutan yeşil-beyazlı takım, artık bir tek hedef doğrultusunda mücadele edecek. 11’inci Grup’ta  25 puanla 6’ncı sırada yer alan yeşil-beyazlı takım, lig Statüsüne göre bir diğer Zonguldak temsilcisi Kdz. Ereğlispor’un üstünde ligi bitirmek için uğraş verecek.

Öte yandan Kozlu Belediyespor, 33 yaşındaki genç çalıştırıcı Soner Erdurmuş yönetiminde galibiyetle tanışamadı. Göreve geldiği günden itibaren geçen süre zarfından 2 maça çıkan Soner Erdurmuş, bu maçları yenilgiyle kapattı. Yeni takımı ile ilk sınavına Tekirdağspor karşısında çıkan Erdurmuş, bu maçı 2-1 kaybetti. Bu kez saha ve seyircisi önünde ilk maçı Çengelköyspor olan genç hoca, siftah yapmak istediği mücadeleden 1-0 yenik ayrıldı.

 

RAKİP ANAFARTALAR

Son iki maçını kaybeden Kozlu Belediyespor, grubun 10’uncu haftasında Keşan Anafartalarspor ile karşılaşacak. Grubun dibine demir atan rakibi ile deplasmanda karşılaşacak yeşil-beyazlı takım, mücadelenin hazırlıklarına bugün başlayacak.

Eren ARSLANYILMAZ