Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kendi sahamızda 3-1 kazandığımız Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, rakibin büyük bütçeler harcamasına rağmen yendiklerini söyleyerek, iş adamlarının ve Zonguldak halkının artık takıma ve taraftara sahip çıkmasını istedi.

Hedeflerinin play off olduğunu ifade eden Başkan Caner, “Play Off hedefimiz vardı. Az kaldı. İnşallah bu mücadeleyle bu hırsla her şey olur. Bundan sonra inşallah her şey iyi gidecek ”dedi.

“Takıma ve taraftarımıza sahip çıkalım”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, rakibin büyük bütçeler harcamasına rağmen yendiklerini söyleyerek, “Öncelikle dün 102’inci yılını kutladığımız, Çanakkale şehitlerimize ve tüm şehitlerimize bu galibiyeti armağan ediyorum. Bu çocuklar rakibin 10 trilyon harcamısına rağmen, bizim 2 Trilyonu bulmayan bütçeye rağmen mücadele ederek, yüreğini ve kalbiyle oynayarak kazandılar. Tüm Zonguldak’a sesleniyorum azıcık insanlık varsa, özellikle zengin olan kardeşlerim bu takıma bu taraftara sahip çıkın. Bakın yürek olunca neler oluyormuş. Zonguldaklı olunca neler yapılıyormuş görsünler. Bize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Desteklerin dolayı özellikle Zonguldak Valisi Ali Kabana çok teşekkür ediyorum.”

“Play off hedefimize az kaldı”

Hedeflerinin play off olduğunu ifade eden Başkan Caner, “Taraftarımız 96 dakika susmadı, Allah hepsinden razı olsun. Uzak bir yer olmasına rağmen takımlarını desteklemeye devam ediyorlar. Play Off hedefimiz vardı. Az kaldı. İnşallah bu mücadeleyle bu hırsla her şey olur. Bundan sonra inşallah her şey iyi gidecek ”dedi.

Emre Can BAYRAM