Zonguldak Kömürespor’un Teknik Direktörü Cahit Terzi, 1-0’lık İzmit Belediyespor maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede galibiyeti hak ettiklerini ifade etti.

Kritik sınavdan 3 puanla ayrılarak liderliğini pekiştiren Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, çok iyi bir futbol oynadıklarını ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

 Deneyimli çalıştırıcı, taraftarlara da ayrı bir parantez açarak, “Uzun bir aradan sonra taraftarımızın önüne çıktık. 12’nci gücünde katkısıyla güzel bir galibiyet elde ettik. Çok iyi bir futbol oynadık ve haklı bir galibiyet aldık. Artık bunda sonra ipler bizim elimizde. Seriyi sürdürerek, yolumuz en iyi şekilde devam edeceğiz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Kömürspor, zorlu 4 karşılaşmada 10 puan toplayarak, liderliğe yükseldi

 

10 puan

 

Zonguldak Kömürspor, Sultangazispor ile başlayan Çatalca, Kozlu ve İzmit ile son bulan zorlu virajı yenilgisiz döndü. Bu karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan kırmızı-lacivertli takım zirvenin sahibi oldu.

 

**********

Zonguldak Kömürspor engelleri tek tek aşıyor. Play-Off hedefiyle sezona giren ve bu doğrultuda yoluna emin adımlarla ilerleyen Cahit Terzi yönetiminde ki kırmızı-lacivertli takım, 6’ncı haftada girdiği zorlu dönemeci maksimum puanla tamamladı. 6’ncı haftada başlayan ve kaderini çizecek 4 karşılaşmayı geride bırakan Zonguldak Kömürspor,3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Kırmızı-lacivertli takım, hanesine yazdırdığı bu puanlarla liderliğe yükseldi.

 

Bu zorlu periyoda İstanbul’da grubun iddialı takımı Sultangazispor maçıyla start veren Zonguldak Kömürspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Ardından 7’inci haftadaki grup lideri Çatalcaspor ile karşılaşan kırmızı-lacivertliler, sahasında rakibiyle 1-1 berabere kaldı. 8’inci haftada Kozlu Belediyespor’un konuğu olan Kömürspor, derbiyi 2-0 kazanarak liderliğe yükseldi. Son olarak İzmit Belediyespor’u konuk eden kırmızı-lacivertli takım, rakibini 1-0 yenerek liderliğini pekiştirdi.                                     Eren ARSLANYILMAZ

 

Fazla söze ne hacet

Zonguldak Kömürspor,  geçtiğimiz yıldan kalan 4 maçlık cezasını doldurduğu ilk maçta 7’den 70’ tribünleri dolduran binlerce kişinin desteğini alarak İzmit’i 1-0 yendi. Kırmızı-lacivertli takıma 90 dakika boyuna tezahüratlarıyla destek veren 12’inci güç, galibiyette büyük rol oynadı.