Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, 3 haftadır gol atamadıkları gibi kalelerinde golde görmediklerini söyleyerek, artık galip gelme zamanının geldiğini vurguladı. Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir Pazar günü Pendikspor karşısında maden şehitleri formalarını giyeceklerini ve maça bütün madencileri beklediklerini söyledi.

“3 haftadır galip gelemiyoruz”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, galip gelme zamanın geldiğini söyleyerek, “Son 3 maçtır galip gelemiyoruz. Yenilmiyoruz, gol yemiyoruz belki ama galip gelme zamanı. Pendikspor maçı ne olursa olsun kazanmamız gereken bir müsabaka. Bu maça o gözle bakıyoruz. İnşallah bunun karşılığını alacağız ”dedi.

“Pendikspor’u  ciddiye almalıyız”

Zonguldak Kömürspor’un teknik diğrektörü Şenol Demir, Pendikspor’un iyi bir takım olduğunu söyleyerek, “Pendikspor, Zonguldak Kömürspor’dan daha fazla maliyete kurulmuş bir takım. Gümüşhanespor gibi bir takımı yenmeleri bir çıkışta olduklarını gösteriyor. Önemli bir müsabaka, ciddi bir rakip. Bizim kolay müsabakamız yok. Eğer biz kolay olduğunu düşünürsek, kesinlikle hata yapıp puan kaybederiz. Ciddiye almamız gerekiyor. Rakibin kolayı yok. 3 maçtır kazanamadığımız için özellikle bu maçı çok ciddiye almalıyız. Futbolcular bu maçı kazanmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklar” şeklinde konuştu.

“Madencilerimizi tribünde görmek istiyoruz”

Pazar günü maden şehitleri formaları ile sahaya çıkacaklarını ifade eden Demir, “Zonguldak madenci şehri. Emeğin başkenti. Bizde madencilere destek vermek amacıyla şehir madencilerin isimlerinin yazılı olduğu formalarla sahaya çıkacağız. İnşallah onlara moral oluruz. Madencilerimizi tribünde görmek istiyoruz. Bir bütünlük sağlamak istiyoruz. Gelip gelirsek onlara hediye ederiz  “Hasan Küçcük sarı kart cezalısı”

Hasan Küçük’ün sarı kart cezalısı olduğunu ifade eden Şenol Demir, “Hasan Sarı kart cezalısı. Onun yerine oynayacak arkadaşlarımız var. Ceza sınırında olan arkadaşlarımızda var. En azından hepsi bir anda görmüyorlar. Tek tek görerek sarı kartları temizliyorlar. Eksik diye bir şey Zonguldak Kömürspor’da söz konusu olamaz. 11 kişi sahaya çıkılıyor sonuçta ”dedi.

Emre Can BAYRAM