Gazi Mahallesi, Bağlarbaşıspor’u 2-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek şampiyonaya galibiyetle başladı

U-19 2.Kademe Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları Zonguldak’ın ev sahipliğinde Kozlu Şehir Stadyumunda başladı. 3 gün sürecek olan bu heyecan fırtınasında gruplarında birinci olan takımlar final çarpışacak. Finalde şampiyon olan takım ise bir üst tura yükselmeye hak kazanacak. Günün ilk maçında Bağlarbaşıspor, Gazi Mahallesi karşılaştı.  Gazi Mahallesi, Bağlarbaşıspor’u 2-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

İlk yarıda sessizlik

İlk yarı maç karşılıklı ataklara sahne olsa da iki takımda bulduğu fırsatları değerlendiremedi. İlk yarı gol sesi çıkmayınca maç 0-0 eşitlikle sona erdi. 

Gazi ikinci yarıda açıldı

İkinci yarıya daha etkili başlayan Gazi Mahallesi gol için yüklense de sonuç alamadı. Gazi Mahallesi, 76’ıncı dakika da Serkan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından  farkı arttırma çabası içine giren Gazi Mahallesi, Kaan’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı.(2-0)Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç Gazi Mahallesinin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Oyuncular takipte

Kozlu Şehir Stadyumunda oynanan U-19 2.Kademe Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarını bir çok amatör ve profesyonel takımların hocaları da izledi. Zaman zaman notlar tutan hocalar gerekli bilgileri alarak oyuncuları takip ettiler.

Emre Can BAYRAM

Saha: Kozlu Şehir Stadyumu

Hakemler: Bayram Çiv**, Onur Akdağ**, Mehmet Hızarcıoğlu**

BAĞLARBAŞISPOR: Fırat**, Muhammet**, Serhat**(Dk.64 Abdul*), Onur**, Mustafa***, Kadir***, Mert***, Oğuz***, Duhan***, Doğukan Topkaya**(Dk.85 Doğukan Ethem**), Murat*(Dk.80 Tolga*)

GAZİ MAHALLESİ: Mert**, Fırat**(Dk.67 Görkem**), Tayfun**, Muhammet**, Özgür**, Furkan**, Oktay**(Dk.87Masum*), Ramazan**, Kaan**, Serkan**, Hasan Can*(Dk.87 Barış*)

GOLLER: Dk.76 Serkan, Dk.87 Kaan(Gazi Mahallesi)