Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Burak Erol, 24 Haziran seçimlerine az bir süre kalagece gündüz demeden esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

100.Yıl Terminal esnafını, emral çarşısı esnafını ziyaret eden milletvekili adayı Burak Erol, son olarak bugün Gazipaşa caddesinde ki dükkânlarını ziyaret ederek işyeri sahipleri ile bir araya geldi. İş yeri sahipleri siftah yapmadan dükkanlarını kapattıklarını söyleyerek, milletvekili adayı Burak Erol’dan meclise girdiği takdirde Zonguldak’a istihdam yaratmalarını istedi. Erol, ise 24 Haziran seçimlerinde halkın iktidara gereken cevabı vereceğini söyledi. 

‘’Zonguldak milletvekilinden gereken ilgiyi göremedi’’

Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Burak Erol, Zonguldak’ın milletvekilinden gereken ilgiliyi göremediğini söyleyerek, ‘’Bugün öncelikle Zonguldak terminalinden başladık. Arkasından da tek tek Emral çarşısı esnafımızı gezdik. Akabinde de Gazipaşa caddesinde ki esnaflarımızı ziyaret ettik. Gördük ki esnafımız kan ağlıyor. Ekonomik anlamda bir sıkıntı var. Emral çarşısında çoğu dükkanımızkapalı. Eski canlılığı göremedim. Tabi ki bu bizi üzdü. Zonguldaklılardan büyük bir ilgi var. Bir boşluk var. 2002’den beri AKP 3 ve CHP 2 Milletvekili gönderiyor. Zonguldak halkı artık milletvekilinden gereken ilgiyi bulamamış. Bulamadığı için bizi gördükleri zaman sizde mi böyle olacaksınız diye soruyorlar. Biz ilgiden alakadan memnunuz. İnşallah Zonguldak sandıkta gereken cevabı verecektir’’dedi. 

Emre Can BAYRAM