Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli  orta saha oyuncusu Onur Eriş, Fethiyespor’a 4-3 yenildikleri maçı ve ikinci lig karmasına seçilmesini değerlendirdi.

“Bu saçmalığın bir izahı yok”

Fethiyespor karşısında 3-0 galipken 4-3 yenilmelerini saçmalık olarak değerlendiren tecrübeli oyuncu Onur Eriş, “Çok iyi başladık aslında maça. Ama sonu kötü bitti. Futbolda bazen böyle şeyler oluyor. Bunun bir açıklaması yok gerçi. Ne söylesek boş. Gerçekten çok üzgünüz. İnsan çok üzülse de elinden gelen bazı şeyler olmuyor sahanın içerisinde. Ama dediğim gibi önümüzde ki maçlara bakacağız. Fethiyespor’a 4-3 yenilmemizi hiç bir şeye bağlayamıyorum. Açıklama yaparken bile bir şey diyemiyorsun. Dışarıdan bakıldığı zaman insanlara o kadar saçma geliyor ki. Biz içerdeyken bile aynı şeyleri yaşıyoruz. Normalde 4 tane gol yiyorsun desende yiyemezsin. Böyle bir saçmalık oldu. Bunun bir izahı yok. Bazen olabiliyormuş demek ki. Bunu da yaşamamız gerekiyormuş.”

“Çıkmadık candan ümit kesilmez”

Play off şanslarının hala olduğunu ifade eden Eriş, “Rabbim böyle istedi yaşadık. Play off şansımızı çıkmayan candan ümit kesilmez diyorum. Her zaman bir umut vardır. Biz bu işin sonuna kadar kovalayacağız. Karagümrükspor maçına da iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah geçen hafta ki hezimeti unutturacağız ”dedi.

“İkinci lig karmasına seçilmekten gurur duyuyorum”

İkinci lig karmasına seçilmekten gurur duyduğunu söyleyen Onur Eriş, “İkinci lig karmasına seçilmekten gurur duyuyorum. Benim için güzel bir şey. Herkes beni tebrik etti sağolsunlar. Oraya da göreceğiz. Oranın da bir havasını tadalım.”

Emre Can BAYRAM