Kozlu Belediyespor’un  ilçeye davet ettiği 6 futbolcu dün, yeşil-beyazlı takımla idmana çıktı

GELDİLER

Kozlu Belediyespor, 6 futbolcu ile prensip anlaşmasına vardı. Beyoğlu Yeniçarşıspor’dan Uğur Aydın, Emre Doğan, Polat Öztürk, Muhammet Emin, Fatih Naiboğlu ve Uğur Balkanlı’yı  ilçeye davet eden yeşil-beyazlı yönetim, futbolcuların bonservis sorununu halleder halletmez, lisans işlemlerine başlayacak.

****************

Kozlu Belediyespor, düzlüğe çıkmak için transferde gaza bastı. 12 puanla düşme potasının tam içinde yer alan yeşil-beyazlılar, transfer çalışmaları kapsamında haftalardır temas halinde olduğu  futbolcuları ilçeye davet ederek prensip anlaşması sağladı. Beyoğlu Yeniçarşıspor’dan Uğur Aydın, Emre Doğan, Polat Öztürk, Muhammet Emin, Fatih Naiboğlu ve  Uğur Balkanlı ile her konuda anlaşan Kozlu, oyuncuları dün idmana çıkardı. Kulüp Başkanı Ertan Şahin’in vefat etmesi nedeniyle yönetimin transfer işini bekletmeye aldığı öğrenildi. Cuma gününe kadar futbolcuların bonservis sorununu halledecek yönetim, vakit kaybetmeden lisans işlemlerini başlatacak.

KOZLU LİGDE KALACAK

Kozlu Belediyespor’un hocası Volkan Yayın,  Kurtuluşspor’a karşı kötü bir yenilgi aldıklarını söyledi. Rakibin güçlü olduğunu belirten Yayın, “Maalesef kötü bir yenilgi aldık. 2. Yarı itibariyle takım olabilmek adına  istediğimiz transferleri tam manasıyla gerçekleşmedik.  Bu nedenle böyle kötü bir görüntü sergiliyoruz. Arada puan farklılıkları çok yok.  Oynayacağımı  3 müsabakada da iyi sonuçlar almamız bizim önümüzü açar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kozlu Belediyespor bu ligde kalacak” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

Şahin’in ölüm haberi teknik heyet ve futbolcuları yasa boğdu

Kozlu Belediyespor idman öncesi Ankara’dan gelen acı haberle sarsıldı. Kozlu Belediye ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Ertan Şahin’in ölüm haberini alan yeşil-beyazlı takımda futbolcular ve teknik heyet oldukça üzüldü.