Geleceğin atletizmcilerinin belli olacağı Okullar arası A Gençler Puanlı Atletizm müsabakaları nefesleri kesti. Sporcular, Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarına gidebilmek için kıyasıya mücadele verdi.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda Okullar arası A Gençler Puanlı Atletizm müsabakaları yapıldı.

 2 sürecek olan müsabakaların ilk gününde, sırıkla atlama, gülle atma, 100 metre, yüksek at lama, 110 metre engel, 100 metre, cirit atma, 400 metre, 1500metre, disk atma, uzun atlama yarışları yapıldı. Yarışların ikinci gününde ise bugün 300 metre engelli, sırıkla yüksek atlama, gülle atma, 300 metre engel, 200 metre, üç adım atlama, cirit atma, 800 metre, uzun atlama, disk atma, 300 metre, İsveç bayrak, 100-200-300-400 metre yarışları yapıldı. Yarışların ikinci gününde ise sırıkla yüksek atlama, gülle atma müsabakaları yapılacak.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun ev sahipliğinde gerçekleşen ilk gün yarışlarında nefes kesen yarışlara sahne oldu. Sporcuları parkurda zaman zaman zorlansa da parkuru tamamladı. Geleceğin atletizmcilerin belli olacağı müsabakalarda sporcular derece elde edebilmek için kıyasıya mücadeleler verdi.  Yarışların sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalya töreni düzenlenecek. Dereceye giren sporcular ise Ankara, Kastamonu, Kocaeli ve Samsun’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

Emre Can BAYRAM