Kozlu Belediyespor, Zonguldak ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak amacıyla Yaz Futbol Okulu’nu açtı. Onlarca sporcu, Altyapı sorumlusu Özdemir Dayanıklı ve antrenör Erkan Sadıklar yönetiminde futbolu temelden öğrenerek, geleceğin yıldızı olabilmek için ter dökecek.

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Kozlu Belediyespor, her yıl olduğu gibi bu yılda Yaz Futbol Okulu’nu açtı. Yeşil-beyazlı kulüp, 7-16 yaş grubuna yönelik Yaz Futbol Okulu çalışmalarının ilk starını geçtiğimiz Cumartesi günü Kozlu Sahası’nda verdi.  Yaklaşık 2 ay boyunca çalışmalarını sürdürecek Yaz Futbol Okulu’nda geleceğin yıldız adayları eğitimlerini Altyapı Sorumlusu Özdemir Dayanıklı ve Antrenör Erkan Sadıklar tarafından alacak. Çalışmalar Haftanın 3 günü Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri Kozlu Sahası’nda yapılacak.

Geçtiğimiz hafta sonu Kozlu Sahası’nda yaklaşık 60 minik futbolcunun yer aldığı açılışa Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’de katıldı. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu üyeleri Ertan Akar, Erşan Baloğlu ve Kerim Yılmaz’da onlarca minik futbolcunun heyecanına ortak oldu.

Kozlu Belediyespor Yaz Futbol Okulu’nun ilk çalışmasına katılan Belediye ve aynı zamanda kulüp başkanı Ertan Şahin,“Göreve geldiğimiz ilk gün altyapıya önem vereceğimizi söylemiştik. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Bu çocuklar Kozlu Belediyespor’un geleceğidir. Çocuklarımız geleceğin Messi’leri olacaklardır. Onlara ve ailelerine çalışmalarımıza katıldıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ 

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, minikleri geleceğin Messi’leri olarak gördüğünü söyledi

Altyapı Sorumlusu Özdemir Dayanıklı ve Antrenör Erkan Sadıklar yaz boyunca miniklere futbolun temel eğitimlerini verecek.

Minikler yapılan ısınma hareketlerinin ardından çift kale maçta hünerlerini sergiledi