ZTS Gençlikspor’un Yaz Futbol Okulu çalışmaları sürüyor. Okulların kapanmasının ardından 1999-2007 doğumluları kapsayarak başlayan çalışmalarda 1 haftayı geride bırakan bordo-mavililerde Antrenör Abdülkadir Kalyoncu, hedeflerinin Zonguldak ve Türk futboluna yeni yıldız adayları yetiştirmek olduğunu söyledi.

 

 

**********

Zonguldak’ta 3 yıl önce faaliyete geçen ZTS Gençlikspor’un Yaz Futbol Okulu, yaz dönemiyle birlikte 4’üncü yılına girdi. Yaz Futbol Okulu ile başlayan süreçte alt yaş kategorilerine damga vuran ve U14 ve U13 Liglerinde şampiyon olan ZTS, yeni şampiyonlar çıkarmak için kolları sıvadı. Okulların kapanmasıyla birlikte, Kozlu Sahası’nda startı verilen ZTS Yaz Futbol Okulu’nda 1999-2007 doğumlular yer alıyor.  Haftanın 3 günü Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri uzman antrenörler tarafından miniklere futbolun temel eğitimleri aşılanıyor.

Bu yaz döneminde iki farklı yerde çalışmalarını başlatan ZTS Yaz Futbol Okulu, futbolu daha çok çocukla buluşturmak için çapını genişletti ve Kozlu Sahası’nda sonra rotasını Ayçiçek Halı Sahası’na çevirdi. Kozlu Sahası’nda Antrenör Abdülkadir Kalyoncu ile Bülent Şen,  Ayçiçek Halı Sahası’nda Burhan Arık ve Barış Çengelcik yeni yıldız adaylarını yetiştiriyor.

Kozlu Sahası’nda onlarca çocuğa futbolun temel eğitimini veren Antrenör Abdülkadir Kalyoncu, “ZTS Yaz Futbol Okulu’nda 4’üncü sezona girdik. İlk çalışmalarımızdan itibaren hedefimiz Zonguldak ve Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştirmek. Bunun için, çalışmalarımız okulların kapanmasıyla başladı. Kozlu Sahası’nda sonra, Ayçiçek Halı Sahası’na da bir şube daha açtık ve daha çok çocuğa futbolu aşılamak istedik. Futbolda geleceğimiz olan bu çocukları,  Zonguldak ve Türk futboluna armağan etme amacındayız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ