Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübünün 2013 yılının Mayıs ayında açtığı tenis okulu üçüncü dönemine başladı. 04 Mayıs 2013 tarihinden beri disiplinli bir şekilde eğitimlerine devam eden 06-10 yaş aralığındaki tenis öğrencileri geçirdikleri 2 dönem eğitimlerinde aşamalar yaparak geleceğin tenis yıldızları olma yolunda ilerleme kaydettiler.
Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübünün deneyimli antrenörleri nezaretinde ilk iki dönemde; Mini tenis eğitimi, temel vuruş kaba eğitimi, esneklik, koordinasyon ve çabukluk gelişimi, eğitime devam hırs ve isteğinin arttırılması gibi konuları kapsayan eğitimleri eğlenerek öğrenme fırsatı buldular. Minik raketler bundan sonraki dönemlerde de temel vuruşlarda ince ve istikrarlı koordinasyon eğitimi, özel vuruşlarda koordinasyon eğitimi
Ayak oyunları uygulaması, sürat, esneklik geliştirmesi, müsabık sporcu özellikleri geliştirilmesi gibi aşamalardan geçecekler.
AİLELER MEMNUN
Ailelerinde zevkle ve memnuniyetle izledikleri Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübünün tenis eğitimleri kentimizde tenis öğrenmek isteyen çocuklar için oldukça iyi olanaklar sağlamış durumda. Çocuklarının huzurlu ve güvenli bir ortamda bu güzel sporun eğitimini almasından son derce mutlu olan veliler; sık sık memnuniyetlerini belirterek Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübünün şehrimiz için çok önemli bir kuruluş olduğunu,1951'den bu yana Zonguldak’ta tenis sporunun yapılmasına ve sevdirilmesine büyük katkılar sağladığını ifade ederek bu kulübün varlığının ve böyle başarılı yönetimlerinin şehrimiz için önemli bir kazanç olduğunu vurguluyorlar.
SEÇMELER YAPILACAK
Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübünden alınan bilgilere göre; Tenis Okulu dönemlerinin sona ermesiyle birlikte okul dönemi içinde yapılan analizler ve teknik verilere göre takım oyuncusu olmak ve performans müsabakaları yapmak için yeterli özelliklere sahip oldukları tespit edilen çocuklar Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübünün 8-9-10 yaş tenis takımlarına alınarak tüm yıl boyunca antrenmanlarına devam edilecektir. Turnuvalara katılabilecek duruma gelen takım oyuncuları daha sonra ulusal turnuvalara götürülerek deneyimleri arttırılacak ve daha ileri safhalarda Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübünü ve dolayısıyla Zonguldak şehrini temsil edecek kapasiteye ulaşacaklardır.