GELECEK SEZON EL ELE VERİRSEK 1.LİGE ÇIKARIZ

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, sezonu ve Kömürspor’un tesis ve sabit gelir sorunlarını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, lige kısıtlı imkanlarla başladıklarını söyleyerek, ‘’ yapamadık. İmkanlarımız iyi olsaydı daha iyi bir kadro ile çıkabilseydik play off’agirmemiz içten bile değildi’’dedi. Caner ayrıca, ellerinde ki imkanlar doğrultusunda ligi en iyi yerde tamamladıklarını ve gelecek sezon  ele ele verdikleri takdirde 1.Lige çıkacaklarını söyledi. 

‘’İlk yarı istediğimiz sonuçları alamadık’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ilk yarıda umduğumuz sonuçları alamadık, ‘’Bizim ikinci ligde ikinci sezonumuz. Gönül ister ki iyi transferler iyi bir bütçeyle girelim. Sonunda hedeflediğimiz yerlerde olalım. Ama imkan yoksa destek yoksa elimizde ki en iyi imkanları kullanmaya, o imkanlardan kadro çıkarmaya Zonguldakspor’a faydalı olacak insanları çıkarmaya çalışalım. Öyle sezon başlangıcı yaptık. Ama tabi ilk yarıda umduğumuz sonuçları alamadık. Sakatlıklar son üç maçta kalecimizin sakatlanması cezalı oyuncular derken devre arasına böyle girdik’’diye konuştu. 

‘’Elimizde ki imkanlarla ligi iyi yerde tamamladık’’

Ellerinde imkanlarla ligi iyi yerde tamamladıklarını ifade eden Caner, ‘’Devre arası giden futbolcular özellikle santraforun gitmesi ile santraforsuz kaldık. İkinci yarıda onun yerine monte ettiğimiz santraforların sezon arası olmasıyla istediğimiz santraforların monte edemedik. Onur’un cezası nedeniyle ilk üç maçta istediğimiz başlangıcı yapamadık. İmkanlarımız iyi olsaydı daha iyi bir kadro ile çıkabilseydik play off’a girmemiz içten bile değildi. Sakatlıklar cezalılar, Okan Eken gitmesiyle takımdan bir türlü randıman alamadık. Hoca değişikliğine gittik. Bu kısıtlı imkanlarla 12’inci sırada tamamladık. Bu imkanlarla da ligi iyi yerde tamamladık. Destek olmayan bir yerde takımı ligdetutabilmek gerçekten başarılı’’dedi. 

‘’Takvimler elimizde kaldı’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takvim projesini bile yürütemediklerini söyleyerek, ‘’Bir bakıyorsun ligden düşen Silivrispor16 trilyon harcamış. Onun yanında bir bakıyorsun Nazilli tesislerini yeni yaptırdı 6 trilyon para harcadı. Bu adamların ligden düştüğü duruma baktığımız zaman bizim elimizde ki imkanlarla verilen desteklerle ligde kalmamız gayet doğal. Kimse desteksiz takımdan şunu yapamadı bunu yapamadı demesin. Sayın Valimiz Belediye Başkanımız var. TTTK Genel Müdürümüz sağolsun takvim kampanyamıza destek verdi. Bu kampanyayı bile yürütemedik elimizde kaldı. Ortak paydamız Zonguldak ve Zonguldakspor’durSTK’larla el ele verirsek Zonguldakspor’u 1.Lige çıkartırız.  Allahın izniyle bu takım hiçbir zaman düşmeyecek. Biz elimizden geleni yapıyoruz’’şeklinde konuştu.  

‘’Tesis sorunu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor’’

Tesisle ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Caner, ‘’İnşallah önümüzde ki sezon da iyi bir çalışma yapılır destekle beraber sabit gelirle de şu tesis sorunu da çözebilirsek güzel olacak. Tesis sorunu ile ilgili bürokratik işlemler devam ediyor.  Başbakanlıktan evrak milli emlak müdürlüğüne geçecek.  Oradan onay alındıktan sonra tesis için adım atacağız. Federasyona da tesis yardımı ile ilgili dosyayı sunduk. Elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah Zonguldak ve Zonguldakspor için hayırlı olur. Gelecek sezona  ümitle destekle başlarız. Bu sezon gelmeyen destekler inşallah gelecek sezon gelir.’’

‘’Çöp döküm alanının Kömürspor’akazandırılması için Vali Çınar’dan destek istedik’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, çöp döküm alanının Kömürspor’akazandırılması için  Vali Ahmet Çınar’a çıktıklarını söyleyerek, ‘’Çöp döküm alanı ile ilgili Vali Ahmet Çınar’dan talebimiz oldu. İnşallah oda geçekleşir. Sayın Valim Zonguldakspor’a destek noktasında elinden geleni yapmaya çalışıyor. Onun içinde kendisine teşekkür ediyoruz. Önümüzde ki sezon inşallah Zonguldak ve Zonguldakspor için iyi olur’’diye konuştu. 

‘’Hoca konusunu masaya yatıracağız’’

Teknik direktör konusunda ilerleyen zamanda masaya yatıracaklarını ifade eden Caner, ‘’Futbolcu izleme noktasında Genel Kaptanımız Hakan Hülfikir elinden geleni yapıyor. Onlarla ilgili çalışmalarını yapıyor. Onları daha neticelendiremedi. Teknik heyet konusunda daha düşüncemiz yok. Onları oturacağız masaya yatıracağız. Onların hepsini değerlendireceğiz. Her şeyden önemlisi Zonguldak’a ve Zonguldakspor’a destek’’dedi. 

Emre Can BAYRAM