2’nci Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor’a ligin adını taşıyan Spor Toto’dan sponsor desteği geldi. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek gelecek sezon için forma reklamı konusunda protokol yaptı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,  geçtiğimiz haftalarda yaptığı Zonguldak ziyaretinde, Kulüp Başkanı Süleyman Caner’e verdiği destek sözünü yerine getirdi. Bakan Kılıç’ın gelecek sezon için maddi kaynak sözü vermesi üzerine Spor Toto Teşkilatı konu üzerinde çalışma yaptı. Bu çalışmalar doğrultusunda Zonguldak Kömürspor’a sponsorluk desteği sağlandı. Bunun üzerine yola koyulan Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti, Ziyarette gelecek sezonun forma reklamı konusunda protokol imzalandı.

BAŞKAN CANER, BAKAN KILIÇ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan bu anlaşma kapsamında görüşlerini aldığımız Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Yeni sezon öncesi Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu sponsorluk anlaşması yaptık. Gelecek sezon için ilk olarak  protokolü biz yapmış oldu. Bu konuda bize destek olan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.