Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, hafta sonu deplasmandaoynayacakları Niğde Belediyespor maçını ve hedeflerini değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, Niğde Belediyespor’un iyi bir ekip olduğunu ve kendi sahalarında iyi oynadıklarını söyleyerek, kazanmak için ellerinden geleni yapacalarını vurguladı. Akyel, ayrıca gelecek sezon bu takımın başında “olduğu takdirde hedeflerinin PTT Ligine çıkmak olduğunu söyledi. 

‘’İyi bir ekiple oynayacağız’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, iyi bir ekiple oynayacaklarını söyleyerek, ‘’Geçen hafta zor bir maçtan çıktık. Güzel bir futbol oynadık. Galibiyeti hakkettik. Lider takıma karşı galibiyeti kaçırdık. Bu hafta Niğde’ye gidiyoruz. Niğde çok iddiası olan bir takım değil. Ne düşmesi ne çıkması var. Ama baktığınız zaman bütün maçlarını ciddiye alan bu hafta da galip gelen bir ekip. Yine iyi bir ekiple oynayacağız. Kendi sahalarında çok iyi oynuyorlar. Onun için hazırlanıyoruz. Sakatlarımız var 2 3 tane. Onları düzeltebilirsek bizim için çok iyi olacak. Maç günü belli olacak’’dedi. 

‘’Onur ve Kamil’in oynaması zor’’

Onur ve Kamil’in Niğde maçında oynamalarının zor olduğunu ifade eden Akyel, ‘’Onur ve Kamil maçta oynaması zor gibi gözüküyor. Ama oynamaları için sağlık ekibimizle birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Onamasalar da başka oyunculara yer vereceğiz’’diye konuştu. 

‘’Ruşen’i denemeye aldık’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Fatih Akyel, altyapı da forma giyen Ruşen’i denemeye aldıklarını söyleyerek, ‘’Biz geldiğimiz günden beri söyledik. Alt yapıda yetenekli oyuncular varsa zamanı gelmiş olan oyuncuları takımımıza kazandırmak istiyoruz. Bütün oyuncular bu şekilde çıktı. Yetenekli oyuncuları buralara kazandırmak istiyoruz. Maddi şartlar kolay değil. Yetenekli ne kadar oyuncu varsa oynatmayı düşünüyoruz. Ruşen yetenekli bir oyuncu. O yeteneğini alt liglerde değil de buralarda göstermesini istiyoruz. A takımla antrenmanlarına bakıyoruz. Deneyeceğiz’’dedi. 

‘’Üste ki takımlarla çok iyi oynuyoruz’’

Üst takımlara karşı çok iyi oynadıklarını ifade eden Akyel, ‘’Hedefe yakınız. İlk geldiğimizde bu takımın 24 25 puanı vardı. Tabi ki bir tehlike yaşamak istemiyorduk. Aşağılardan uzaklaştık. Ankara’da Bugşastakımını yendik. Geçtiğimiz hafta Gümüşhane’yi burada zor durumlara soktuk. Kazanmak hakkımızdı. Çok gol kaçırdık. Üst takımlara karşı çok daha iyi oynuyoruz. Bir hedef puanımız var’’şeklinde konuştu. 

‘’Bu takımın başında olursam hedefim PTT Ligi’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, gelecek sezon takımın başında olduğu takdirde hedefinin PTT Ligine çıkmak olduğunu söyleyerek, ‘’Gelecek sezon bu takımın başında olursam tabi ki başarı ve yukarıyı hedeflerim. En büyük hedefimiz ise camiayı ve taraftarı sevindirerek PTT Ligine çıkmayı hedeflerim. İnşallah Zonguldak Kömürspor hak ettiği yerlerde olacaktır’’dedi. 

Emre Can BAYRAM