Süper Amatör Ligin 14’üncü haftasında Lider Gelikspor, Cumartesi günü Kozlu Şehir Stadyumunda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İhsaniyespor’u konuk oldu.  Lider Gelikspor, maçın başından sonuna kadar etkili futbolunu ortaya koyarak rakibi İhsaniyespor’u 7-2 gibi farklı bir skorla mağlup etti.  Gelikspor, İhsaniyespor galibiyetiyle puanını 37’e yükseltirken, İhsaniyespor ise 20 puanda kaldı.

Gol kilidini Onur açtı

İlk yarıya etkili başlayan konuk ekip Gelikspor, 11’inci dakika da Onur Köksal Torun’un uzaktan mermi gibi şutuyla 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik için İhsaniyespor, kptan  Önder’in golüyle beraberliği yakaladı.(1-1)Golün ardından öne geçme çabası içine giren Gelikspor, yeni transfer Savaş’ın golüyle 2-1 öne geçti. Farkı arttırma çabası içine giren Gelikspor, 43’üncü dakika da Orhan veli sahneye çıktı.(3-1)İlk yarıda başka gol olmayınca Gelikspor soyunma odasına 3-1 önde girdi.

İkinci yarıda gol yağmuru

İkinci yarıya sil baştan başlamak isteyen İhsaniyespor, 50’inci dakika da Bahadır’la skoru 3-2 getirdi.  Golün ardından tekrar yüklenen Gelikspor, ceza sahası içine girdiği sırada İhsaniyespor’lu oyuncunun müdahalesi sonucunda penaltı kazandı. Topun başına geçen Özgür topu ağlarla buluşturarak maçı 4-2 getirdi. Gelikspor, 50’inci dakika da tekrar Savaş ve 57’inci dakika da Onur’un golleriyle durumu 6-2’e getirdi.  Maçın sonlarına doğru oyundan iyice kopan İhsaniyespor, 897’inci dakika da Gökhan’ın golüne engel olmadı.(7-2) Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç Gelikspor’un 7-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Emre Can BAYRAM

SAHA: Kozlu Şehir Stadyumu

HAKEMLER: Uğur Karabulut**, Yaşar Günay**, Emre Yılmaz**

İHSANİYESPOR: Berkay*, İlkay*, İsa*, Hayrettin*, Batuhan*, Faikcan**(Dk.67 Çoşkun*) , Bahadır**, Hakan**, Oğuz*,(Dk.57 Alper*) Önder**, Hakkı*(Dk.55 Samet*)

GELİKSPOR: Özcan**, Musa**, Özgür***, Savaş***, Turgut**(Dk.67 Ruşen**), Berat**, Gökhan***, Oğuzhan**, Onur Köksal***, Yasin***(Dk.63 Alaattin*), Orhan***(Dk.50 Tahir**)

GOLLER: Dk.11,57 Onur Köksal, Dk.43 Orhan Veli,  Dk.40,50 Savaş,Dk.(P)51 Özgür, Dk.87 Gökhan(Gelikspor), Dk.37 Önder, Dk.50 Bahadır(İhsaniyespor)