Süper Amatör Lig takımı Gelikspor’da  antrenör Erol Demir’in istifasının ardından göreve kimin geleceği merak konusu olurken, kulislerde Uğur Terzi’nin ismi dolaşıyor.
Geçtiğimiz sezon 1’inci Amatör Küme’de şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen Gelikspor,  önemli hamlelerle sezona başladı. İlk olarak hoca konusunu çözüme kavuşturan Gelikspor, antrenör Erol Demir ile anlaştıktan sonra transfere yöneldi.  Transfer döneminde kadrosuna  kalbur üstü futbolcuları katarak sezona iddialı giren Gelikspor, şampiyonluk  hedefi doğrultusunda ilk 6 haftada 16 puan topladı.  Ancak önceki gün Gelikspor camiasını sarsan bir istifa geldi. Takımın başında çıktığı 6 haftada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan Erol Demir, istifa ederek görevinden ayrıldı.  Erol Demir’in istifasıyla şok olan Gelikspor yönetimi hoca konusunda fazla aceleci davranmasa da takımın başına getirilecek ismin kulislerde dolaştığı öğrenildi. Süper Ligin lideri Gelikspor’da Erol Demir’in istifasıyla boşalan antrenörlük koltuğu için  Uğur Terzi’nin isminin  geçtiği bilgisine ulaşıldı.

Eren ARSLANYILMAZ

Geçtiğimiz sezon Merzifongücüspor’u çalıştırdı

54 yaşındaki teknik adam Uğur Terzi,  Samsunspor genç takımı ile antrenörlük kariyerine adım attı. Futbolculuk yaşantısının en parlak dönemlerini yaşadığı Zonguldakspor’da  ve ayrıca Kömürspor’da antrenörlük deneyimi yaşayan Terzi, il dışında Hatayspor ve Adıyamanspor’da çalıştı. Terzi, son olarak geçtiğimiz sezon Amasya 1’inci Amatör Küme takımı Merzifongücüspor’da görev yaptı. Terzili Merzifongücüspor,  5 takımdan oluşan ve  3 devreli oynanan  ligi 25 puanla ikinci sırada tamamladı.

 

****Uğur Terzi, Samsunspor, Hatayspor, Zonguldakspor, Adıyamanspor, Zonguldak Kömürspor ve son olarak Merzifongücüspor’da çalıştı.