Gelikspor, forvet hattını İsmail Sarıdağ ile güçlendirmeyi hedefliyor

GELİKSPOR’UN GÖZDESİ

Zonguldak’tan birçok takımın transfer listesinde yer alan forvet İsmail Sarıdağ için Gelikspor’da devrede… Mavi-beyazlı kulüp, çok ısrarcı olduğu bu transfer için futbolcuyla yakın temasa geçti.

***************

Şampiyonluk adayları arasında yer alan Süper Amatör Lig takımı Gelikspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.  Kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvayan mavi-beyazlı kulüp, birçok takımın transfer listesinde yer alan forvet İsmail Sarıdağ’ı gündemine aldı.

İlk yarıda sancılı bir dönemden geçen ve önemli puan kayıpları yaşayarak devreyi lider Alaplı Belediyespor’un 8 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan Gelikspor, ikinci yarıya iddialı girmeyi planlıyor. Şampiyonluk hedefinden uzaklaşmak istemeyen mavi-beyazlılar, ilk yarıda yokluğu hissedilen forvet bölgesi için çalışmalara başladı. İlk devre 38 golle en çok gol atan takım olmasına rağmen kilit maçlarda vasatın altında kalan Gelikspor, bu nedenle forvet bölgesine transfer yapacak. Mavi-beyazlılar bu kapsamda Alaplı Belediyespor’dan ayrılan forvet İsmail Sarıdağ ile temasa geçti. Alınan bilgiye göre taraflar bugün masaya oturacak. Şartlarda anlaşılması halinde İsmail Sarıdağ, ligin ikinci yarısında Gelikspor forması giyecek.

Eren ARSLANYILMAZ