Zonguldak Kömürspor’da transfer hareketliliği hız kazanacak.  Ramazan bayramı öncesi iç transferde iki futbolcu ile anlaşan ve Turan Yılmaz ile görüşen Zonguldak Kömürspor, sözleşmesi sona eren forvet Sinan Uzun’u da kente davet etti.

Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Sezona iddialı girmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda transferde ince eleyip sık dokuyan kırmızı-lacivertli takım, şimdiye dek 3 futbolcuyu kadrosuna kattı. Ramazan Bayramı öncesi transferde hareketli günler yaşayan Zonguldak Kömürspor, dış transferde Amedspor’dan Şevket Güngör’ü, iç transferde ise kaleci Osman Kurtuldu ve sağbek Burak Et ile yeniden anlaştı. Kırmızı-lacivertli yönetim, iç transfer  çalışmaları kapsamında 2 sezondur formasını giydiği Turan Yılmaz ile  görüşme gerçekleştirdi.  Turan Yılmaz, şartların konuşulduğu görüşmede yönetimden düşünmek için süre istedi.

GÖRÜŞME YARIN

Bu gelişmelerin yaşandığı Zonguldak Kömürspor’da son olarak iç transferde görüşmeleri kapsamında Sinan Uzun kente davet edildi.  Ramazan Bayramı sonrasına sözleşen taraflar yarın, bir araya gelecek. Öğleden sonra Zonguldak’ta olması beklenen Sinan Uzun, kulüp binasında Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile görüşme odasına girecek. Şartların konuşulacağı görüşmede, tarafların anlaşmasının ardından, 27 yaşındaki forvet oyuncusu, yeniden Zonguldak Kömürspor forması giyecek.

Eren ARSLANYILMAZ