Kozlu’nun genç kaptanı Fatih Özkan, kendilerine inanları mahcup etmeyeceklerini belirterek, sosyal medya hesabından iddialı paylaşımlarda bulundu

GENÇ KAPTAN İDDİALI

 Gençlere emanet Kozlu Belediyespor’un takım kaptanı Fatih Özkan, Devrek Belediyespor ile oynanacak baraj maçı öncesi iddialı… Son iki lig maçında tecrübesizliğin kurbanı olduklarının altını çizen Özkan, “inanan, mücadele eden adamların neler yapacağını göstereceğiz.  Savaşın olmadığı yerde kazanç ta olmaz” diyerek Devrek’e gözdağı verdi.

 ******************

 Kozlu Belediyespor altyapısında yetiştikten sonra, bir sezon Zonguldak Kömürspor formasıyla akademi liglerinde mücadele eden 19 yaşındaki genç futbolcu Fatih Özkan, sezon başında yeniden yeşil-beyazlı  kulübe dönüş yaptı.  Bir sezonluk aranın ardından Kozlu Belediyespor’a  dönen genç oyuncu, bu sezon şan bulduğu  A takımda ise bir gol  kaydetti.

 ÖZKAN İDDİALI VE İNANÇLI…
Genç oyuncu, A takım futbolcuları ve yönetimin yaşadığı sorundan kaynaklanan nedenden dolayı son iki lig maçında  yeşil-beyazlı formayı giyen  gençlerden kurulu takıma kaptanlık yaptı. Kozlu’nun genç kaptanı Fatih Özkan,  Devrek Belediyespor ile oynayacakları baraj maçı öncesi oldukça iddialı. Kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden duygu yüklü paylaşımda bulunan Özkan, maçı kazanacaklarına olan inancını da belirtti.

“SAVAŞIN OLMADIĞI YERDE KAZANÇ TA OLMAZ”
Fatih Özkan kendilerine inan ve güvenen insanlar olduğunu belirttiği paylaşımında şunları söyledi; “Sahada 11 kişi mücadele etsek te,  biz  20 kişiyiz. İnanan 20 adam ve bu 20 genç adama inanan sevdikleri, arkadaşları, taraftarları, ağabeyleri, ailesi, hocası ve inanan bir  Kulüp Başkanı var. Deplasmanda  Bartınspor ile ve sahamızda  Bağcılarspor ile oynadığımız futbolla,  mücadeleyle ve inancımızla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini  alarak  ayakta alkışlandık.  Ama tecrübesizliğimizden kaynaklanan sonuçlar aldık.  Kozlu Belediyespor’un gelecek sezonda Bölgesel Amatör Lig’de temsil edilmesi için Baraj maçı oynayacağız.  Devrek Belediyespor ile oynayacağımız baraj maçında bu inanan, mücadele eden adamların neler yapacağını göstereceğiz.  Savaşın olmadığı yerde kazanç ta olmaz.  Biz savaşıyoruz mücadele ediyoruz ve iyi futbolumuzla takdir topluyoruz.  Bu bizim için büyük onur gurur.  Bu takımda olmak olmaktan, bu formayı giymekten ve bu takımın kaptanı olmaktan gurur duyuyorum”

Eren ARSLANYILMAZ