Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası heyecanı başlıyor… 5 gün boyunca Fener sahasının ev sahipliği yapacağı büyük organizasyonda Batı Karadeniz Grubunda ilimizi temsilen Zonguldak Gençlik Merkezispor ile Karadeniz Ereğli Belediyespor gruptan çıkmak için ter dökecek.

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 1. eleme turu maçları 114 takımın katılımı ile başlıyor.  Batı Karadeniz grubunda Karadeniz Ereğli Belediyespor, Zonguldak Gençlikspor, Düzce 81 İremspor, Kastamonu Gücüspor ve Ovacık Gençlikspor yer alıyor. 1. eleme turu müsabakaları tek devre lig usulüne göre 40’ar dakikadan oynanacak. Gruplarında ilk sırayı alan 25 takım, grup ikincileri arasında en iyi puan ve averaja sahip 7 takımla birlikte 2. eleme turunda yer almaya hak kazanacak. Zonguldak’ın ev sahipliği Batı Karadeniz grubunun ilk maçında yarın(bugün) Fener sahasında saat: 18:00’da Zonguldak Gençlik Merkezispor ile Karadeniz Ereğli Belediyespor karşı karşıya gelecek.

“Hedefimiz gruptan çıkmak”

 Karadeniz Ereğli Belediyespor maçının hazırlıklarını Fener sahasında sürdüren Zonguldak Gençlik Merkezispor antrenörü Selim Oral, gruptan çıkmak istediklerini söyleyerek,” Şampiyonaya sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Yarın ilk maçımızı Karadeniz Ereğli Belediyespor ile yapacağız. İlimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hedefimiz gruptan çıkarak gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Bizde iyi bir takımız. İnşallah elimizden gelen mücadeleye göstererek gruptan çıkacağız ”dedi.

Emre Can BAYRAM