GENÇ YILDIZ ADAYI KARABÜKSPOR’DA

 

Çaydeğirmeni Belediyespor’un 16 yaşındaki genç yeteneği Emrah Keskin’i Karabükspor kaptı. 5 yıldır formasını giydiği Çaydeğirme’nin de yeteneğiyle dikkat çeken genç oyuncu, Süper Lig Takımı Karabükspor’un altyapısına transfer oldu.

 

*************

 

1’inci Amatör Lig takımı Çaydeğirmeni Belediyespor’da forma giyen 16 yaşındaki genç yıldız adayı  Emrah Keskin,  Süper Lig takımı Kardemir Demir-Çelik Karabükspor altyapısına transfer oldu. Çaydeğirmeni Belediyespor’un antrenörü Şenol Kaypak’ın Karabükspor’la yöneticilerle uzun süren görüşmeleri sonucunda genç futbolcu Karabükspor’la anlaşma imzaladı. Çaydeğirmeni Belediyespor’un yaklaşık 5 senedir formasını terleten Emrah Keskin, oynadığı futbolla, Karabükspor altyapı hocalarının dikkatini çekti

Zonguldakspor’lu eski futbolcu ve Çaydeğirmeni Belediyespor’da antrenör olarak görev Şenol Kaybak’ın, yöneticilerle girişimleri sonucunda genç yıldız, Karabükspor’ altyapısına kazandırıldı.

“OYNADIĞI FUTBOLLA GÖZ DOLDURUYOR”

Emrah’ın iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Antrenör Şenol Kaypak, “Emrah yaklaşık 5 senedir Çaydeğirmeni formasını terletiyor. İyi bir futbolcu. Oynadığı futbolla gerçekten göz dolduruyor. Karabüksporlu yöneticiler gelerek Emrah’ı izlediler. Gerçekten çok beğendiler. Ardından uzun süren görüşmeler sonucunda Emrah’ı Karabükspor altyapısına kazandırdık. Emrah daha 16 yaşında. Genç yaşına rağmen çok iyi top oynuyor. Bundan sonrası ona kaldı. Çok çalışır ve bu istikrarı devam ettirirse iyi yerlere geleceğine eminim” dedi.

Emre Can BAYRAM