Grubu 16 puanla zirvenin oldukça gerisinde tamamlayan Kozlu Belediyespor’da Kulüp Başkanı Ali Bektaş ile yönetim arasında yapılan toplantıdan karar çıktı. Bektaş, ikinci devre yollarına genç oyuncularla devam edileceğini bildirdi.

 

**********

 

Kozlu Belediyespor’un akıbeti belli oldu. Kulislerde kulübü kapatarak takımı ikinci devre ligden çekeceği konuşulan Başkan Ali Bektaş ile yeşil-beyazlı yönetim dün yapılan toplantının ardından kararı verdi.

Grubu 16 puanla 9’uncu sırada bitiren Kozlu Belediyespor’da mali kriz patlak verdi. İlk yarının ortalarında 5 oyuncunun kadro dışı kalmasının da nedeni olan ekonomik kriz devam edince takımda yaprak dökümü başlamıştı. İlk devrenin sona ermesinin ardından iyice gün yüzüne çıkan sorunlar nedeniyle bazı oyuncular takımdan ayrıldı ve Futbol Şube Sorumlusu Erhan Birinci istifa ettiğini açıklamıştı.

 Yaşan bu olumsuz gelişmeleri değerlendirmek için dün bir araya gelen Ali Bektaş ile yönetim son kararını verdi. Kulüp Başkanı Ali Bektaş’ın  toplantıda kulübü kapatmak gibi bir düşüncesinin olmadığı ve ikinci devre genç oyuncularla yola devam edileceğinin kararını aldığı edinilen bilgiler arasında.

 

 

Uğur’un yeni adresi: Merzifon

 

Kozlu Belediyespor’da ilk yarı biter bitmez Onur Mengi ve Ali Katırcı ile birlikte takımdan ayrılan isim olan Uğur Sivri’nin yeni adresi belli oldu. 26 yaşındaki kanat oyuncusu Bölgesel Amatör Lig takımı Merzifonspor ile anlaştı.

 

Sezon başında Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grubu şampiyon tamamlayan 1930 Bafraspor’dan transfer edilen Uğur Sivri, Kozlu Belediyespor’da fazla şans bulamamıştı. 10 maçın 3’ünde ilk onbirde başlayan 26 yaşındaki oyuncu kulüpte yaşanan ekonomik krizin ardından takımdan ayrıldı. Onur Mengi ve Ali katırcı ile takımdan ayrılan Uğur Sivri, bir başka Bölgesel Amatör Lig takımı Merzifonspor ile prensipte anlaştı.